Son dönemde gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses bu kez sahnede dert yandı: Hayranları üzüntüye boğuldu

Son dönemde gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses bu kez sahnede dert yandı: Hayranları üzüntüye boğuldu

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum" açıklamasında bulunarak takipçilerini şoke eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bu kez Ataşehir'deki konserinde dert yanarak hayranlarını üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV ekranlarında Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına telefonla bağlanarak "Aşkı bıraktım. Benim derdim bana yeter." çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses son olarak "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum…" paylaşımıyla adından söz ettirmişti. Ünlü türkücü bu kez Ataşehir'deki konserinde hayranlarını üzen açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Bodrum’da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses konserlerine devam ediyor. Ünlü türkücü bu kez Ataşehir'de yeni açılan 'Muamma' adlı mekânda sahne alırken dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

'HANIMLA BOŞANDIK' AÇIKLAMASI ŞAŞKINLIK YARATMIŞTI

Resmi kayıtlara göre son evliliğini 2013 yılında bitiren ve son olarak kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşayan İbrahim Tatlıses "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum" diyerek yeniden evlenmek istediğini açıklamıştı.

gul.jpg

"BODRUM'DAKİ EVİME DOMUZ YAĞI SÜRMÜŞLER"

Gülçin Karakaya ile ilişkisinin konuşmadığı oğlu Ahmet Tatlıses yüzünden bittiğini ileri süren İbrahim Tatlıses, katıldığı canlı yayında şunları söylemişti:

"Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler… Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Şu an o kişi ile ayrıyım. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şu an aramız açık ama ben evleneceğim bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım. Ona her şey feda olsun, o benim sol yanım. Kimse yanımda yokken benim yanımdaydı. Bu kişi Gülçin Karakaya'dır. Aramızdaki yaş farkı hiç önemli değil, çocuklarım evlenmemi istemiyor 'para gitmesin' diye. Ben zamanı gelince paramı ne yapacağımı biliyorum. Hepsini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım. Lütfen beni kadın düşmanı göstermeyin."

gulcin.webp

"BANA BİR KERE BESTECİ DEMEDİLER"

Tatlıses'in "Boşandık" dediği kişinin kim olduğu ise henüz netlik kazanmazken ünlü sanatçı bu kez Ataşehir'deki konserinde yaptığı açıklamalarla hayranlarını duygulandırdı.

Yalnızca şarkı söylemediğini beste de yaptığına işaret eden Tatlıses, "Yüze yakın bestem var, bana bir kere besteci demediler hep şarkıcı dediler. Beni siz İmparator yaptınız" diyerek hayranlarına esprili bir şekilde teşekkür etti.

Anadolu Yakası'nda yeni açılan bir mekanda sevenleriyle bir araya geldi. Yıllardır dillere pelesenk olan şarkılarını seslendiren Tatlıses, müzik severlerin kulaklarının pasını sildi. Parça aralarında hayranlarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Tatlıses'in sitem dolu sözleriyse magazin gündemine bomba gibi düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN