Songül Karlı kimdir? Songül Karlı nereli ve kaç yaşında?

Songül Karlı kimdir? Songül Karlı nereli ve kaç yaşında?

Songül Karlı kimdir? Songül Karlı nereli ve kaç yaşında? soruları ünlü sanatçının eski eşi ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra gündem oldu. Eski eşi Metin Yüncü'den fiziksel şiddet gördüğünü söyleyen Songül Karlı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde

Şarkıcı 'Songül Karlı kimdir? Songül Karlı nereli ve kaç yaşında?' sorularının yanıtı haberimizde. Songül Karlı eski eşi  Metin Yüncü ile ilgili açıklamalar yaptı. Bu açıklamalardan sonra Songül Karlı googlede trend oldu. Songül Karlı'nın hayatı hakkında merak edilen her şey haberimizde. 

Songül Karlı, ekran projeleri, katıldığı programlar ve açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Türk Halk Müziği sanatçısı ve televizyon programcısı Songül Karlı, uzun yıllar izdivaç programı sunmuştu.

SONGÜL KARLI'DAN METİN YÜNCÜ İTİRAFI 

Songül Karlı yaklaşık beş yıl süren evliliğini oalaylı bir şekilde sonlandırmıştı. Şarkıcı Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atmış eşi tarafından 20 milyon liraya yakın bir miktarda dolandırıldığını söylemişti. Karlı son olarak da eski eşinin kendisine fiziksel şiddet uyguladığını açıkladı. 

18-09/04/songul-karli.jpg

SONGÜL KARLI KİMDİR NERELİDİR? 

Sevilen sanatçı Songül Karlı nerelidir sorusuna Tokatlı diyebiliriz. 

Songül Karlı, 15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Türk Halk Müziği sanatçısı olarak ismini duyuran Songül Karlı, ilk olarak 1991 yılında ‘Derman Sendedir’ albümünü çıkardı. 2008 yılında boşandığı Baykal Gümüş'ten 1 çocuğu olan Songül Karlı, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı Su Gibi ekranlarında Metin Yüncü ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamayan Songül Karlı, 2017 senesinde 5 yıllık beraberliğini sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN