Songül Karlı'yı yıkan karar! Tüm birikimi yok oldu

Songül Karlı'yı yıkan karar! Tüm birikimi yok oldu

Türkücü Songül Karlı, yaptığı estetik ve yeni tarzıyla son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ederken eski eşi Metin Yüncü ile davası da sonuçlandı. Yüncü tarafından dolandırıldığını iddia eden Karlı'nın davası da Karlı'yı yıkan karar çıktı. İşte mahkemenin dolandırma davasından çıkardığı sonuç?

Yaptığı estetik operasyonlara eski halinden eser kalmayan Songül Karlı, giyim tarzında da değişime gitti. Sürekli estetik ve dekolteleriyle magazinden düşmeyen Karlı, bu defa davalık olduğu eski kocası Metin Yüncü ile gündeme geldi. Kendisini dolandırdığını iddia eden eski eşine dava açan Songül Karlı'ya kötü haber geldi. Bakın mahkeme Metin Yüncü için ne karar verdi?

songulkarli.jpg

ESKİ EŞİ TARAFINDAN DOLANDIRILDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıllarda eşi Metin Yüncü'nin kendi yatırımı olan arsayı sattığını iddia eden Songül Karlı, soluğu savcılıkta almıştı. Eski eşi Yüncü'den Sultanbeyli'de bulunan arsasını kendisinden habersiz şekilde sattığı ve yine kendisini yaklaşık 100 milyon lira dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Devam eden dava karara bağlandı. 3 sanığın da olduğu davada mahkemeden karar çıktı.

karlisongul.jpg

SONGÜL KARLI'YI YIKAN KARAR:DELİL YETERSİZLİĞİ

Duruşma İstanbul 6.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülürken, tarafların avukatları hazır bulundu. Dolandırılma suçlamasıyla duruşmaya çıkan taraflar için sanık avukatları, mütalaaya katılmadıklarını ve dosyada müvekkillerinin üzerlerine atılı suçu işlediğine dair hiçbir delil bulunmadığını söyleyerek beraatlarını talep etti.

son.jpg

Mahkeme, sanıklar Metin Yüncü, Sezai Temuroğlu ve Ali Barbaros'un üzerlerine atılı suçu işlediklerine ilişkin müşteki Songül Karlı'nın dışında iddiaları dışında kesin bir delil elde edilemediğinden sanıkların beraatına karar verdi. Heyet ayrıca, sanık Metin Yüncü hakkındaki adli kontrol tedbirinin de kaldırılmasına hükmetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN