Sosyal medyayı ikiye bölen olay: Nişanlısı vegan menü istemedi düğününü iptal etti

Sosyal medyayı ikiye bölen olay: Nişanlısı vegan menü istemedi düğününü iptal etti

ABD'de bir kadın, eşinin vegan menü istemeyip "para israfı" olduğunu söylemesi nedeniyle düğününü iptal etti. Sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tartışma yaratan olayda, kimi geline hak verirken kimi de tepkisini aşırı buldu.

ABD merkezli bir tartışma sitesi olan Reddit'teki Sarah Jake isimli kullanıcı, sosyal medya platformlarında gündem oldu. Nişanlısının vegan yemek seçeneklerini menüden çıkarması sebebiyle düğününü iptal ettiğini açıklayan Sarah Jake, kullanıcıları ikiye böldü.

Jake, başından geçenleri anlatırken "Düğün planlaması sırasında yemek dışında anlaşamadığımız pek bir şey olmadı. Ben ve ailem veganız. Bu yaşam tarzını seçmemizin pek çok nedeni var ve bunlardan biri de bazı sağlık sorunlarına sahip olmamız" diye yazdı.

Vegan menüye 'para israfı' tepkisi

Hürriyet'te yer alan habere göre; nişanlısının ailesinin de et ağırlıklı beslendiğini belirten 25 yaşındaki Jake, menüye en az 4 tane vegan yemek seçeneği ekletmek istediğini ancak müstakbel eşinin bunu 'para israfı' olarak gördüğünü söyledi.

Çift arasındaki tartışma sürerken, Jake'in aktardığına göre 31 yaşındaki damat adayının tek başına verdiği karar ile menüdeki vegan seçeneklerin hepsini çıkarması kadın için bardağı taşıran son damla oldu.

Damat: Annem öyle istedi

Jake, daha sonra yaşananları da şu ifadelerle anlattı:

"Geçen gün, tüm vegan seçeneklerini menüden tamamen öğrendim. Sinirden köpürüyordum. Onu aradım ama telefonunu açmadı. Bunun üzerine işyerine gittim ve orada onunla yüzleştim. Beni görünce afalladı ve bunun annesinin fikri olduğunu söyledi."

Sosyal medyada büyük tartışma

Söz konusu gönderi kısa sürede 3 binin üzerinde yorum aldı. Bazı kullanıcılar kadının düğünü iptal etme kararının aşırı olduğunu söylerken kimisi de "Tanrı aşkına bu adamla evlenme" mesajları ile Jake'in kararına destek verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN