Mehmet Ali Erbil yine şaşırtmadı! Tutamadığın ağzı bantlarsın dedi ve bantladı

Mehmet Ali Erbil yine şaşırtmadı! Tutamadığın ağzı bantlarsın dedi ve bantladı

Quality dergisinin düzenlediği törende, sunucu Melike Öcalan'a, yönelttiği "Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi." sözleriyle tepki çeken Mehmet Ali Erbil çözümü ağzını bantlamakta buldu.

Moon Life Dergisi’nin dün düzenlediği "Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri", 10'uncu kez sahiplerini buldu. Törene birçok ünlü isim katıldı.

İş, sanat, cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren Quality Ödül Töreni'nde ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil sunucu Melike Öcalan'a bulunduğu sözlü taciz sonra büyük tepki almıştı.

"SANA DEĞDİREMEDİM ELİMİ" SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Mehmet Ali Erbil'in "Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim elimi" sözleriyle taciz ettiği Melike Öcalan, "Öyle bir şey hiçbir zaman olmadı. Elinizi değdiremediğiniz bunu böyle söyleyin. Ben şu an şoktayım. 20 yıldır hiç böyle bir şey olmadı" demişti.

Moon Life Dergisi'nin ödül töreninde kadın arkadaşıyla gazetecilerin karşısına çıkan şovmen, konuşmama kararı aldı. Ağzını bantlayan Mehmet Ali Erbil, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

"ARTIK KONUŞMASI YASAK!"

Ünlü şovmenin yerine konuşan arkadaşı "Artık konuşmuyor. Her konuştuğu olay oluyor, o yüzden konuşma yasağı uyguladı." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN