Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Netflix’ten Squid Game 2. sezon için açıklama

Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Netflix’ten Squid Game 2. sezon için açıklama

Birinci sezonuyla büyük yankı uyandıran ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Squid Game dizisinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyordu. Uzun zamandır beklenen yeni sezonla ilgili seyirciyi sevindiren gelişme yaşandı. Peki, Squid Game 2. sezon ne zaman başlıyor? Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu mu? İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Netflix orijinal içeriklerinden Squid Game geçen sene yayınlandığı döneme adeta damga vurdu. Kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren ve izlenme rekoru kıran dizinin yeni sezon tarihi merak ediliyordu. Seyircinin heyecanlı bekleyişine dur diyen Netflix platformu, dizinin 2. sezon tarihiyle ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Squid Game yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Netflix platformu yetkilileri sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada, "Geçtiğimiz sene yayımlanan Squid Game dizisinin ilk sezonunu hayata geçirmek tam 12 yılımızı aldı. Fakat Squid Game yalnızca 12 günde bütün zamanların en popüler Netflix dizisi olmayı başardı.

Squid Game dizisinin senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da aynı şekilde. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı yeniden görürseniz şaşırmayın. Aynı zamanda Yougn-hee'nin erkek arkadaşı Cheol-su ile de tanıştıracağız sizi. Yepyeni bir sezonda buluşmak üzere! Hwang Dong-hyuk" ifadeleri kullanıldı.

Sevilen dizi Squid Game'in yeni sezon tarihine dair henüz bir açıklama yapılmadı ancak kış ayından önce yeni sezonun yayınlanması bekleniyor.

 squid game 2. sezon

Squid Game konusu ne?

Gerilim ve drama türündeki dizide hayatta kalma mücadelesi anlatılmaktadır. Dizide, maddi olarak sıkıntı yaşayan yüzlerce kişi para ödüllü bir oyuna davet edilir. Kazanan kişinin 40 milyon dolar alacağı oyun, katılımcıları ölüm tehlikesiyle burun buruna getirir. Büyük ödüle kavuşmak isteyen oyuncular diğer oyuncuların ölümleri pahasına ve hayatta kalmak için ellerinden geleni yapar.

Squid Game ne anlama geliyor?

Squid ve game kelimelerinin Türkçe anlamı kalamar ve oyun olarak çevrilmektedir. Yani dizinin Türkçe'deki anlamı Kalamar Oyunu'dur.

 squid game 2. sezon

Squid Game ilk sezon kaç bölüm?

Dizinin geçtiğimiz yıl yayınlanan ve büyük yankı uyandıran ilk sezonu toplam 9 bölümden oluşuyor.

Squid Game oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şunlardır:

Park Hae-soo - Cho Sang-woo

Lee Jung-jae - Seong Gi-hun

HoYeon Jung - Kang Sae-byeok

Oh Yeong-su Oh Il-nam

Anupam Tripathi, Abdul Ali

Heo Sung-tae Jang Deok-su

Kim Joo-ryoung - Han Mi-nyeo

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN