Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Squid Game yeni sezon tarihi belli oldu

Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Squid Game yeni sezon tarihi belli oldu

Netflix platformunun orijinal içeriklerinden Squid Game yayınlanan birinci sezonuyla gündeme damga vurmuş uzun süre sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer almıştı. Uzun zamandır ikinci sezonu beklenen diziden hayranlarını sevindirecek güzel haber geldi. Peki, Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu mu? Squid Game 2. sezonu ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Sevilen dizi Squid Game'in 2. sezonunun ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Birinci sezon çalışmaları 12 yıl süren dizinin ikinci sezonu için seyirciyi bekletmek istemeyen yapımcı müjdeli haberi verdi.

Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Netflix sosyal medya hesabın üzerinden yapılan paylaşımda, "Geçen sene yayınlanan Squid Game dizisinin birinci sezonunu hayata geçirmek 12 sene sürdü. Fakat Squid Game yalnızca 12 günde bütün zamanların en çok izlenen Netfliş dizisi olmayı başardı.

Squid Game dizisinin yönetmeni, senaristi ve yapımcısı olarak, tüm dünyadaki hayranlarımıza sesleniyorum: Diziyi izlediğiniz ve benimsediğiniz için çok teşekkür ederim. Kısa süre sonra, Gi-Hun geri geliyor. Gemi Aslanı da aynı şekildi. İkinci sezon için hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı yine göreceksiniz. Aynı zamanda Young-hee'nin erkek arkadaşı Cheol-su ile de tanıştıracağız sizi. Yeni sezonda buluşmak üzere! Hwang Dong-hyuk" ifadeleri yer aldı.

 squid game 2. sezon

Açıklamada dizinin yeni sezon tarihiyle ilgili bir bilgi paylaşılmasa da yaz ayının sonunda yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Squid Game dizi konusu

Gerilim ve drama türündeki dizide hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor. Maddi olarak sıkıntıları olan yüzlerce kişi bir gün aldıkları davetle bir oyuna çağrılır. Oyunu cazip kılan ise kazanan kişinin 40 milyon dolarlık büyük ödülü alacak olmasıdır. Oyuna katılan oyuncuların yapması gereken tek şey ise bütün rakiplerini eleyerek hayatta kalan son kişi olmaktır.

 squid game 2. sezon

Squid Game anlamı nedir?

Squid kelimesinin Türkçe karşılığı kalamardır. Game ise oyun anlamına geliyor. Yani Squid Game'in Türkçe karşılığı "Kalamar Oyunu" demektir.

Squid Game oyuncu kadrosu

Park Hae-soo

Lee Jung- jae

HoYeon Jung

Oh Yeong-su

Anupam Tripathi

Heo Sung-tae

Kim Joo-ryoung

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN