Survivor 2019 yarışmacıları belli oldu

Survivor 2019 yarışmacıları belli oldu

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'la ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Survivor'da bu yıl yarışacak yarışmacıları paylaştı.

Şubat ayında başlayacak olan Survivor'a sayılı günler kaldı. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından bu yıl yarışacak yarışmacıları yayınladı. Türk ve Yunan takımlarının yarışacağı Survivor'da dikkat çeken birçok isim bulunuyor.

2019 yılında Türkiye - Yunanistan yarışmasına şahit olacağımız Survivor'da Masterchef'ten tanıdığımız Hakan Kanık, milli sporcu Sude Burcu, profesyonel dövüştü Yusuf Karakaya, eski milli atlet ve antröner olan Seda Ocak, crossfit antrenörü Bora Edin, antrenör Ecem Onaran, güreş antrenörü Hikmet Tuğsuz, atlet Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, yüzücü Melisa Emirbayer, voleybolcu Büşra Yalçın ve milli güreşçi Okay Köksal yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN