Survivor 2023'te dakika bir gol bir! O isimler saç baş birbirine girdi: Acun Ilıcalı olaya el attı!

Survivor 2023'te dakika bir gol bir! O isimler saç baş birbirine girdi: Acun Ilıcalı olaya el attı!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2023'te gönüllüler adası ilk günden birbirine girdi. Yarışmanın ilk günlerinde başlayan tartışmada takım oyuncuları arasındaki gerginlik herkesi hayrete düşürdü. İşte, Survivor 2023 gönüllüler takımında çıkan kavganın detayları...

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor yarışması, 2023 sezonuyla 15 Ocak Pazar gününden itibaren ekranlara gelmeye başladı. Ünlüler ve gönüllüler takımının kıyasıya mücadele ettiği yarışmada sezonun ilk kavgası yaşanırken, yarışmacıların bir anda yükselen tansiyonları herkesi şaşırttı.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLERİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Gönüllüler takımı yarışmacılarından Özgür'ün takımdaki kız yarışmacılara "Bir susun ya" diye bağırması takımı gerdi. Kendini savunan Özgür ise "30 yıllık antrenörüm, haliyle takımın yararı için arkadaşlarımı yönlendirmem çok normal" dedi. Yarışmacılardan Aziz ise Özgür'ün arkadaşlarına "Kızlardan birisini yazalım beyler. Biz harcanmayalım" dediğini iddia edince takımda işler karıştı.

Aziz'in iddiasına göre Özgür, ilk olarak kadın yarışmacıların yazılarak gitmesi gerektiğini söylüyor ancak Özgür bunu kabul etmiyor. Adada başlayan tartışma herkesin tahmin ettiği gibi sonunda konseye taşındı ve Aziz orada "Kaosu dört gözle beklediğim yönünde şakayla karışık da olsa çok şey duydum" diyerek savundu ve Özgür yine Aziz'in yalan söylediğini iddia etti.

 survivor kavga

Tunga da Aziz'in doğru söylemediğini belirterek, "Kaos, ihtiras isteyen birisin. Tabiki de uyduracaksın" dedi. Üçlü arasında yarışmanın ilk günlerinde başlayan tartışmanın nereye gideceği ise merak ediliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN