Survivor Afroditi Skafida kim? Olimpiyat şampiyonu Afroditi Skafida Yunan takımında

Survivor Afroditi Skafida kim? Olimpiyat şampiyonu Afroditi Skafida Yunan takımında

Afroditi Skafida kimdir? 2 kere Olimpiyatlara katılan 3 şampiyonluğu bulunan jimnastikçi Afroditi Skafida'nın hayatına dair araştırılan detaylar haberimizde. Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında Yunan takımında yarışacak olan Afroditi Skafida Olimpiyatlarda 2 kere ülkesini temsil etti. İşte Survivor 2019 Yunan takımında yer alan profesyonel bir jimnastikçi Afroditi Skafida hakkındaki detaylar...

Yunan takımında oynayan Survivor Afroditi Skafida kimdir? Ne işyapıyor? 2019 Survivor Türkiye Yunanistan Cumartesi akşamı TV 8'de başlıyor. Yarışmacılar haftalar önce Dominik'e gitmişti. Yarışmada Yunanistan takımında 12 Yunan vatandaşı yarışırken Türkiye takımında ise 12 Türk vatandaş yarışacak. İşte Yunan takımı kadın ekibinde yer alacak Afroditi Skafida'nın hayatına dair detaylar ve survivor 2019 izleme linki...

2 Şubat itibariyle yayınlanmaya başlanacak olan yılın en iddialı yarışması  Survivor 2019, Türkiye - Yunanistan karşılaşmasına yaşanacak. Yunan takımının kadın yarışmacıları arasında yer alan jimlastikçi Afroditi Skafida sporcu kişiliği ile dikkatleri çekiyor.  Profesyonel bir jimnastikçi olan Afroditi Skafida, Survivor'da korkacak hiçbir şeyinin olmadığını ifade ediyor. Yunanistan milli takımında 2 kere Olimpiyat oyunlarına katılan sporcunun başarılı bir kariyeri var. 3 madalyası olan Afroditi Skafida  hakkındaki ayrıntılar...

 

SURVİVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

 19-02/02/afroditi-skafidanin-hayati.jpg

AFRODITI SKAFİDA KİMDİR? 

Afroditi Skafida, 36 yaşındadır ve Atina'da yaşıyor. Profesyonel bir jimnastikçi olan Afroditi Skafida, iki olimpiyatta yer aldı. Yunanistan için dört kez dış mekan ve üç kez iç mekan şampiyonu oldu. Profesyonel sırıkla atlama sporcusu olan Skafida 2004 ve 2008 yaz olimpiyatlarında Yunanistan’ı temsil etmiş önemli bir sporcudur. Dinamik, atletik ve spontan bir yapısı var. Kendisini sınırda tutmak istiyor ve Türk ekibinin kadınlarından korkacak hiçbir şeyinin bulunmadığını ifade ediyor.

19-02/02/kiriakos-pelekanos.jpg

KİRİAKOS PELEKANOS KİMDİR?

Kiriakos Pelekanos 39 yaşında, Kıbrıs’ta yaşıyor ve Kıbrıs Gençler Basketbol Takımı'nın eski oyuncusu. Evli ve 22 aylık bir kız çoçuğu babası. Kıbrıs'ın en ünlü antrenörlerinden biri ve birçok televizyon programına katılmış. Adil ve savaşçı bir kişiliğe sahip.

19-02/02/survivor-dimitra-vamvakousi-kimdir.jpg

SURVİVOR DİMİTRA VAMVAKOUSİ'N HAYATI 

Dimitra Vamvakousi 24 yaşında ve Ulusal Spor Akademisi kolejinden mezun. Modelliğe ilk adımlarını atıyor. Boş zamanlarında dalış yapmayı seviyor, ayrıca geçmişte sırık atlamada mesleki kariyer yapmış. Kişilik olarak kendini pozitif ve dinamik bir kadın olarak tanımlıyor. Survivor kelimesi ona çok yakışıyor çünkü başından geçen özel durumlar ona hayatta kalmayı öğretti.

19-02/02/survivor-2019-yunan.jpg

DİMİTRİS MARGARİTİS'İN HAYATI

Dimitris Margaritis 45 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Evli ve 14 yaşında bir kız çocuğuna sahip. Atina’nın en büyük hapishanesinde bekçi olarak çalışıyor. Mesleği ona Survivor’ın en sert erkeği ünvanını veriyor. Kendisi bir dekatlon atleti ve askeri görevini Yunan Özel Kuvvetleri'nde yapmış. Takma adı Rambo.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN