Survivor All Star'da ilk kadın şampiyon! Barış Yağcı çıldıracak

Survivor All Star'da ilk kadın şampiyon! Barış Yağcı çıldıracak

Herkesin merakla beklediği Survivor All Star'ın şampiyonu belli oldu. Milyonlarca SMS'nin gönderildiği yarışmada elemelere Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı kaldı. Twitter'da gündem olan yarışmanın bu defa şampiyonu bakın kim oldu? İşte herkesin merakla beklediği o an

Son günlerde büyük bir merakla beklenen Survivor All Star 2022'nin sonuna gelindi. Eleme gecesine elenen tüm yarışmacılar katılırken, şampiyonluğa Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı kaldı. İstanbul'da gerçekleşen şampiyonluk gecesinde milyonlarca SMS gönderildi. Her yıl şampiyonluğun erkeklerde olduğu yarışmada bu defa Nisa için kampanya başlatıldı. İşte Survivor All Star 2022'nin şampiyonu.

nisa.jpg

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Survivor'ın altı aylık maratonun sonunda şampiyon belli oldu. Tersane İstanbul'da yaşanan şampiyonluk heyecanında elemeye Adem ve Nisa kaldı. Canlı SMS oylamasının yapıldığı yarışmada 2022 şampiyonluk kupasını kaldıran Nisa Bölükbaşı oldu. İşte detaylar.

suriviir.jpg

NİSA BÖLÜKBAŞI KUPAYI KALDIRDI

Altı aylık maratonun sonunda Adem ve Nisa canlı SMS oylamasına çıktı. Oylama sonucunda Nisa şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN