Survivor birincisi kim belli oldu... İşte şampiyon

Survivor birincisi kim belli oldu... İşte şampiyon

Survivor 2018 şampiyon belli oluyor. Kıbrıs'ta gerçekleşen finalde Adem, Anıl, Hilmi Cem ve Nagihan şampiyon olmak için sevenlerine seslendi. Survivor'un en başarılı dört yarışmacısı SMS oylamasına çıktı. Peki Survivor kim birinci oldu, ipi kim göğüsledi. İşte şampiyon...

Survivor 2018'in büyük finali 30 Haziran akşamı Kıbrıs'tan canlı yayınla başladı. Survivor 2018 kim birinci olacak? Heyecan dorukta... 

SURVİVOR 2018 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Survivor 2018'de büyük heyecan sona erdi ve bu sezonun şampiyonu gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte açıklandı. Finale kadar eleme usulüyle gelen Nagihan ve Adem son ana kadar oldukça heyecanlıydı. Uzun zaman sonra Survivor'da bir kadın finalist yer aldı. Noter tarafından gelen SMS sonuçlarına göre Survivor 2018'in bu yılki şampiyonu Adem Kılıççı oldu.

SURVİVOR'DA FİNALE KALAN 2 İSİM BELLİ OLDU

- NAGİHAN

- ADEM
 

ANIL BERK BAKİ ELENDİ

Survivor 2018'de Gönüllüler Takımı'nda yarışan Anıl Berk Baki, elenerek Survivor hayaline veda etti. Anıl, 'Survivor'a layık biri olmak hedefimdi. Yanımdaki iki yarışmacı da şampiyonluğu hak ediyor. Herkese çok teşekkür ediyorum.' dedi.

18-06/30/fft16_mf11823676.jpg

FİNALE KALAN 3 İSİM BELLİ OLDU

- ANIL

- ADEM

- NAGİHAN

 
 18-06/30/fft16_mf11823675.jpg

HİLMİ CEM ELENDİ

Finalde elenen ve daha önce iki kez Survivor'a katılan ve bir şampiyonluğu bulunan Hilmi Cem, ''Şampiyon olmak için her şeyi yaptım, ama yapacak bir şey yok. Burdan çıktığımda herkesle konuşabilirim. Rahatım bu konuda. Yaptığım hataları bir kez daha yapmak istemedim. Görevimi yerine getirdim. Yapacak bir şey yok. Herkese çok teşekkür ederim. Bu bir yarışma. Bir tane şampiyon çıkacak.' dedi.

KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Acun Ilıcalı'ya plaket vererek yarışmacılara başarılar diledi.

Finale kalan Adem, Anıl, Hilmi Cem, Nagihan'dan en az oyu alan bir kişi elenecek ve geriye kalan isimlerden üçlü oylama sonucu biri şampiyon olacak.

FİNALİSTLERİN PERFORMANS SIRALAMASI (BAŞARI PUANI)

Nagihan Karadere: 63

Adem Kılıççı: 60

Hilmi Cem İntepe: 53

Anıl Berk Baki: 52

FİNALİSTLERİN İLK SÖZLERİ

Adem:

"Bu saatten sonra seyirciler gönüllerinden geçen şampiyona oy atıyorlardır. İnşallah benim sevenlerim de beni destekliyordur. Beş ay mücadele ettik, elimizden geleni yaptık hepimiz hak ediyoruz. Halkın kararını merak ediyoruz." 

Anıl:

"İki potadan çıktım. Sevenlerimi mahçup etmedim onlarda beni etmedi. Üzerime düşenleri yaptım, artık benden çıktı. Buraya kadar geldim herkese teşekkür ediyorum. Elenirsem neden elendim demeyeceğim. Dualarını hak edenler esirgemesinler." 

Nagihan:

"Bugün bir şampiyon çıkacak ama kim çıkarsa alnının akıdır. Elimizden geleni yaptık inşallah hak eden kazanır." 

Hilmi Cem:

"Hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Ben Survivor'ı sınav olarak görüyorum. Notumuzu verecek olanlar bizleri izleyenler. Çok fazla uzatmayacağım inşallah bugün sınavdan yüksek not alırım."

Survivor 2018 şampiyon belli oluyor. Kıbrıs'ta gerçekleşen finalde Adem, Anıl, Hilmi Cem ve Nagihan şampiyon olmak için sevenlerine seslendi. Survivor'un en başarılı dört yarışmacısı SMS oylamasına çıktı. Sonuçlar az sonra açıklanacak. İşte Survivor kıbrıs finalinde yaşananlar ve finalistlerin ilk sözleri...

SURVİVOR'DA 29 HAZİRAN AKŞAMI ELEME SONUÇLARI BELLİ OLDU?

Survivor'da Damla ve Turabi elenen isimler oldu.

30 Haziran akşamı Survivor'da büyük finalde yarışacak isimler ise; Adem,Nagihan,Hilmi Cem ve Anıl oldu. 

Canlı yayında süpriz kavga. Survivor son bölüm olan Survivor Kuzey Kıbrıs çeyrek finaline Turabi - Hakan tartışması damga vurdu. Turabi Hakan tartışması esnasında söz hakkı alan Hakan'ın, Turabi için "Artistik jimnastik gerçekleştiremeyen Turabi, belki jimnastiği yapamadı ama artistlik" kaldı. sözleri geceye damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın da araya girererek Turabi'yi uyarması sonrasında ortam kısa süre gerildi. 

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Survivor'da kameraman olarak görev alan Alper Baycın’ın Dominik'te gasp çetesi tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Acun Ilıcalı'nın ekibinde yer alan kameraman Alper Baycın (24), Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu öldürüldü. Survivor elemesi ertelendi. 

SURVİVOR 2018 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Anıl Berk Baki
Birsen Bekgöz
Cumali Akgül
Ecem Karaağaç
Funda Alkayış
Gamze Aksu
Gizem Kurtulan
Marcus
Melih Özkaya
Nevin Yanıt Baltacı
Ramazan Kalyoncu
Yağmur Banda

SURVİVOR 2018 ALL STAR TAKIMI

Turabi Çamkıran
Sema Aydemir
Nagihan Karadere - Gönüllüler takımına geçti
Merve Aydın
Murat Ceylan- Gönüllüler takımına geçti
Adem Kılıççı
Hakan Hatipoğlu- Gönüllüler takımına geçti
Nihat Doğan
Ümit Karan
Sahra Işık
Damla Can- Gönüllüler takımına geçti.

Hilmi Cem İntepe- Gönüllüler takımına geçti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN