Survivor Dimitra Vamvakousi kimdir? Yunan takımı oyuncusu model Dimitra Vamvakousi

Survivor Dimitra Vamvakousi kimdir? Yunan takımı oyuncusu model Dimitra Vamvakousi

Survivor Dimitra Vamvakousi kimdir? Nereli? Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında Yunan takımında sırıkla atlamada kariyer yapan model yarışan Dimitra Vamvakousi'n hayatına dair ayrıntılar haberimizde. Survivor 2019 Yunan takımında yer alan Dimitra Vamvakousi model olması ile gündeme geldi. İşte Yunan takımının kadın yarışmacısı Survivor Dimitra Vamvakousi hakkındaki detaylar...

Yunan takımında oynayan Survivor Dimitra Vamvakousi kimdir? Ne işyapıyor? 2019 Survivor Türkiye Yunanistan 2 Şubat Cumartesi akşamı başlıyor. Yarışmada Yunanistan takımında 12 Yunan vatandaşı yarışırken Türkiye takımında ise 12 Türk vatandaş yarışacak. İşte Yunan takımı kadın ekibinde yer alacak olan sırıkla atlama şampiyonu ve model Dimitra Vamvakousi'n hayatına dair detaylar ve survivor 2019 izleme linki...

2 Şubat itibariyle yayınlanmaya başlayan Survivor 2019, Türkiye - Yunanistan karşılaşmasına sahne olacak. Yunan takımının kadın yarışmacıları arasında yer alan model olan spor akademisi mezunu Dimitra Vamvakousi dikkat çeken isim oldu. Peki Survivor 2019 Yunan takımında yer alan  Dimitra Vamvakousi  yarışmada başarılı olabilecek mi? 

 

SURVİVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

19-02/02/survivor-dimitra-vamvakousi-kimdir.jpg

SURVİVOR DİMİTRA VAMVAKOUSİ'N HAYATI 

Dimitra Vamvakousi 24 yaşında ve Ulusal Spor Akademisi kolejinden mezun. Modelliğe ilk adımlarını atıyor. Boş zamanlarında dalış yapmayı seviyor, ayrıca geçmişte sırık atlamada mesleki kariyer yapmış. Kişilik olarak kendini pozitif ve dinamik bir kadın olarak tanımlıyor. Survivor kelimesi ona çok yakışıyor çünkü başından geçen özel durumlar ona hayatta kalmayı öğretti.

19-02/02/survivor-2019-yunan.jpg

DİMİTRİS MARGARİTİS'İN HAYATI

Dimitris Margaritis 45 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Evli ve 14 yaşında bir kız çocuğuna sahip. Atina’nın en büyük hapishanesinde bekçi olarak çalışıyor. Mesleği ona Survivor’ın en sert erkeği ünvanını veriyor. Kendisi bir dekatlon atleti ve askeri görevini Yunan Özel Kuvvetleri'nde yapmış. Takma adı Rambo.

 

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Bu sene Türkiye - Yunanistan formatıyla yapılacak olan Survivor 2019, bu akşam 20:00'da sevenleriyle buluşacak.

19-02/02/ioulieta-kitrinou-survivor.jpg

YUNANİSTAN TAKIMINDAN İOULİETA KİTRİNOU KİMDİR?

İoulieta Kitrinou 26 yaşında ve Hios (Sakız adası) adasında yaşıyor. Model, aktris ve 100 metre koşu şampiyonu. Hios adasında turizmcilik yapıyor. İnatçı, kararlı ve hassas bir yapıya sahip. Daha önce Türkiye'de yaşamış ve çalışmış olması onun diğer Yunan yarışmacılar arasında en büyük avantajı olacak. Birçok Türk tanıması ve ayrıca Türk dilini konuşuyor olması Yunan takımına yardım etmesini sağlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN