Survivor Dimitris Margaritis kimdir, kaç yaşında? Yunan takımı oyuncusu Dimitris Margaritis

Survivor Dimitris Margaritis kimdir, kaç yaşında? Yunan takımı oyuncusu Dimitris Margaritis

Survivor Dimitris Margaritis kimdir? Nereli? Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında Yunan takımında yarışan Rambo lakaplı Dimitris Margaritis'in hayatı ve ne iş yaptığı haberimizde. Survivor 2019 Yunan takımında yer alan Dimitris Margaritis eski bir özel harekatçı olması ile dikkatleri çekiyor. İşte bir Rambo lakaplı Survivor Dimitris Margaritis hakkındaki detaylar...

2019 Survivor Türkiye Yunanistan 2 Şubat Cumartesi akşamı başlıyor. Peki Yunan takımında oynayan Survivor Dimitris Margaritis kimdir? Ne işyapıyor? Nerede yaşıyor? İşte Yunan takımında eski özel harekatçı ve Rambo lakaplı isim Dimitris Margaritis'in hayatına dair detaylar ve survivor 2019 izleme linki...

Survivor 2019 başlıyor. 2 Şubat itibariyle yayınlanmaya başlayan Survivor 2019, Türkiye - Yunanistan karşılaşmasına sahne olacak. Yunan takımının erkek yarışmacıları arasında yer alan Dimitris Margaritis dikkat çeken isim oldu. Survivor 2019 Yunan takımında yer alan Dimitris Margaritis yarışmada başarılı olabilecek mi merak konusu.

SURVİVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

19-02/02/survivor-2019-yunan.jpg

DİMİTRİS MARGARİTİS'İN HAYATI

Dimitris Margaritis 45 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Evli ve 14 yaşında bir kız çocuğuna sahip. Atina’nın en büyük hapishanesinde bekçi olarak çalışıyor. Mesleği ona Survivor’ın en sert erkeği ünvanını veriyor. Kendisi bir dekatlon atleti ve askeri görevini Yunan Özel Kuvvetleri'nde yapmış. Takma adı Rambo.

19-02/02/survivor-yunan-takimi-oyunculari.jpg

SURVİVOR YUNAN TAKIMI OYUNCULARI

Survivor Türkiye-Yunanistan'da mücadele edecek Yunan yarışmacılar da en az Türk takımında yer alan isimler kadar iddialı. Survivor Türkiye - Yunanistan'ın, Yunan kadrosundaki isimler şunlar;

Afroditi Skafida, Demi Tsaganou, Dimitra Vamvakousi, Dimitris Margaritis, İoulieta Kitrinou, Kiriakos Pelekanos, Nantia Mavroudea, Nikos Kosmas, Panagiotis Konstantinidis, Ria Kolovou, Spiros Gourdoupis ve Toni Stavratis.

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Bu sene Türkiye - Yunanistan formatıyla yapılacak olan Survivor 2019, bu akşam 20:00'da sevenleriyle buluşacak.

SURVIVOR 2019 SUNUCUSU KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı ve ana sunuculuğuyla ekranlara gelecek programda Acun Ilıcalı'nın olmadığı zamanlarda Alp Kırşan sunuculuk yapıyordu, fakat sunucu değişikliği yaşandı. Survivor 2013 ve 2018 yarışmacısı Murat Ceylan, programın yeni sunucusu oldu. Murat Ceylan, ödül oyunlarının sunuculuğunu üstlenecek. 

19-02/02/ioulieta-kitrinou-survivor.jpg

YUNANİSTAN TAKIMINDAN İOULİETA KİTRİNOU KİMDİR?

İoulieta Kitrinou 26 yaşında ve Hios (Sakız adası) adasında yaşıyor. Model, aktris ve 100 metre koşu şampiyonu. Hios adasında turizmcilik yapıyor. İnatçı, kararlı ve hassas bir yapıya sahip. Daha önce Türkiye'de yaşamış ve çalışmış olması onun diğer Yunan yarışmacılar arasında en büyük avantajı olacak. Birçok Türk tanıması ve ayrıca Türk dilini konuşuyor olması Yunan takımına yardım etmesini sağlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN