Survivor eleme potasındaki Hakan Hatipoğlu kimdir? Survivor Hakan elendi mi?

Survivor eleme potasındaki Hakan Hatipoğlu kimdir? Survivor Hakan elendi mi?

Haberimizde eleme potasına giren Hakan Hatipoğlu kimdir? nerelidir, kaç yaşında?, Survivor Hakan elendi mi? gibi soruların yanıtını bulabilirsiniz. Polemikleri ile gündeme gelen Hakan Hatipoğlu'nun özel yaşamını TV8 izleyicileri için araştırdık. Yarışma boyunca performansından çok polemikleri ve sakatlığı ile gündeme gelen Hakan Hatipoğlu eleme potasına girdi. Bu hafta Survivor'da kimin eleneceği merak konusu oldu. İşte Hakan Hatipoğlu hakkında merak edilen her şey...

Survivor yarışmasında eleme potasında yer alan Hakan Hatipoğlu kimdir, nerelidir, Hakan elendi mi, kaç yaşındadır son günlerde merak edilen ve yanıtı internette aranan sorular oldu. 2018 Survivor'da adından en çok söz ettiren yarışmacısı Hakan Hatipoğlu daha önce de Survivor yarışmasına katılmıştı. Hatipoğlu Survivor yarışmasına All Star takımında başlamış ardından da Gönüllüler takımına geçmişti. Yarışma başladıktan kısa bir süre sonra sakatlanan Hakan uzun süre yarışamamıştı. Performansı ile bekleneni yakalayamayan Survivor Hakan bu hafta eleme potasında yer alıyor. Hakan Hatipoğlu hakkında merak edilen her şeyi sizler için haberimizde derledik. 

Geçmişinde iki kere Survivor, denemesi olan Hakan Hatipoğlu elendi mi merak edilmeye başlandı. Hakan Hatipoğlu’nu ilk olarak Var Mısın Yok Musun? İle tanıdık. Survivor Hakan Survivor’da üçüncü kez yarışıyor. Hakan Hatipoğlu yarışmada en iyi anlaştığı Cumali Akgül ile eleme potasına girdi. Geçmişte 2 defa daha Survivor'da mücadele eden Hakan Hatipoğlu kimdir? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

18-04/17/hakan-hatipoglu-kimdir.jpg

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

İsmini ilk kez ‘Var Mısın, Yok musun’ ile duyuran Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979’da Çanakkale’de doğdu. Milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü’nde eğitim aldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor’da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Sutopu Milli Takımı’nda yer alan Hakan Hatipoğlu, Survivor 2010 sezonunda ve Survivor All Star’da öne çıkan isimlerden biriydi.

28 Kasım 1979 tarihinde doğdu. İstanbul’da Burgazada’da büyüdü. Aslen Çanakkalelidir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ödül ile ayrıldı. Bu yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlendi.

Dizi sektöründe de boy gösteren Hakan Hatipoğlu 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizide "Selim" karakterini canlandırdı. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmış, adada 17 hafta kaldıktan sonra yarışmada 6'ncı olmuştur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN