Survivor Evrim Keklik kimdir kaç yaşındadır ve nereli ne ve iş yapıyor?

Survivor Evrim Keklik kimdir kaç yaşındadır ve nereli ne ve iş yapıyor?

Fenerbahçe ve Galatasaray’da voleybol oynayan Evrim Keklik, Survivor 2020 gönüllüler kadrosunda. Fiziği ve iddialı sözleri ile dikkatleri çeken Evrim Keklik’in yaşı, memleketi ve ne iş yaptığı merak konusu oldu. Tüm bilgiler karar.com’da…

Survivor 2020 gönüllüler kadrosunda bulunan Evrim Keklik’in kim olduğu internette araştırılıyor. Fenerbahçe’de voleybola başlayan ve kariyerine Galatasaray’da devam eden Evrim Keklik, sporcu kimliği ile ön plandadır. İşte detaylar…

EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivor 2020 gönüllüler kadrosunda Evrim Keklik de yer alıyor. Evrim Keklik, tanıtım videosunda “Bu yıl Evrim, Survivor’a gidecek. Survivor evrim geçirecek. Siz de bu evrimi görmek istiyorsanız beni izleyin” sözleriyle dikkat çekiyor.

 

29 yaşında olan Evrim Keklik, İstanbul doğumludur. Ankara Gazi Üniversitesi BESYO bölümü mezunudur. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybola başlamıştır. 10 sene sonra Galatasaray voleybol takımına transfer olmuş ardından Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımında oynamıştır.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle voleybola ara vermek zorunda kalmıştır. Sualtı hokeyine başlayan Evrim Keklik bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü yapmaktadır. Evrim Keklik Survivor 2020’ye katılmadan önce Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada da yarışmıştır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN