Survivor Makbule Karabudak kimdir nerelidir kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor?

Survivor Makbule Karabudak kimdir nerelidir kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor?

Survivor 2020 gönüllüler kadrosunda yer alan Makbule Karabudak’ın biyografisi merak konusu oldu. Ebelik ve pilates eğitmenliği yapan Makbule Karabudak, 1992 İstanbul doğumludur. İşte hayat hikâyesine dair detaylar…

Survivor 2020’nin tanıtım videosundaki iddialı sözleriyle dikkatleri çeken Makbule Karabudak, güzelliği ve fiziği ile de göz dolduruyor, Peki sporla da ilgilenen Makbule Karabudak kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir ve ne iş yapıyor? İşte tüm bilgiler…

MAKBULE KARABUDAK KİMDİR?

Makbule Karabudak 1992 İstanbul doğumludur. İlkokulda üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu yapmıştır. Anadolu lisesi mezunu olan Makbule Karabudak başarılı bir öğrencidir. Lisedeyken 4 sene basketbol oynamıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik bölümünü kazanmıştır. Üniversitedeyken bayan hentbol takımında oynamıştır. Mezun olduktan sonra KPSS’ye girmiş ve İstanbul’a atanmıştır. Spor yaptığı spor salonunun eğitmeni ile tanışmış ve evlenmiştir.

20-02/12/makbule-karabudakjpgg.jpg

Makbule Karabudak, ebeliğin yanı sıra pilates eğitmenliği de yapmaktadır. Survivor 2020 tanıtım videosunda Makbule Karabudak, “ Bugüne kadar göbek bağı kestim, şimdi nefesleri kesmeye geliyorum” sözleriyle dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN