Survivor Ria kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Survivor macerasını anlattı

Survivor Ria kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Survivor macerasını anlattı

Survivor Ria kimdir Survivor Ria kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? soruları, birçok vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Survivor 2019 yarışmacısı Ria Kolovou, Survivor Panorama yarışmasına katılmasının ardından ilgi odağı oldu. İnternet aleminde Survivor Ria kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve ne iş yapıyor? soruları sorulmaya başlandı. İşte Survivor Ria ile ilgili detaylar…

Survivor 2019 yarışmacısı Ria Kolovou, katıldığı Survivor Panorama yarışmasında Survivor macerasını ve kendisini anlattı. Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmasındaki sempatik tavırlarıyla milyonların sevgilisi hâline gelen Ria Kolovou’nun kaç yaşında olduğu ve aslen nereli olduğu merak ediliyor. Ria, Survivor yerine başka yarışmaya gidecekti, ancak son anda karar değiştirip Survivor’a katıldı. İşte Ria’nın biyografisine dair aradıklarınız…

SURVİVOR RİA KİMDİR?

30 yaşında ve Yunanistan’ın Edessa kentinde yaşayan Ria Kolovou, Ulusal Spor Akademisi mezunu ve son bir senedir Mikonos adasında bir butik işletiyor. Çok sosyal bir kişiliğe sahip olan Ria; bazen biraz bencil davranabiliyor. Kendine özen göstermeyi ve temizliği çok seven Ria, kendini mücadeleci olarak tanımlıyor.

19-06/12/survivor-ria-kimdir-kac-yasindadir-ve-nerelidir-survivor-macerasini-anlatt.jpg

RİA, SURVİVOR MACERASINI ANLATTI

Survivor Ria, katıldığı Survivor Panorama yarışmasında neden Survivor yarışmasına katıldığını anlattı. Normalde butik işlettiğini ve moda yarışmasına katılmak istediğini anlatan Ria, katılmak istediği yarışmanın süresini kaçırınca her zaman beğenerek izlediği Survivor yarışmasına katılma kararı verdi. Bu kararı verdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Ria, Türkiye’de birçok kişi tarafından sevildiğini söyledi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN