Survivor Sude Mert Öcal'ı Yaktı! Süslenip Püslenip Öyle Bir Poz Verdi Ki "Yanıyoruz"

Survivor Sude Mert Öcal'ı Yaktı! Süslenip Püslenip Öyle Bir Poz Verdi Ki "Yanıyoruz"

Survivor All Star 2022'den elendikten sonra büyük bir hayra kitlesine ulaşan Sude Burcu sosyal medya paylaşımlarıyla ortalığı kasıp kavuruyor. Son paylaşımda mini şortu ile kamera karşısına geçen Sude Burcu ağızları açık bıraktı. Sevgilisi Mert Öcal'ın bu pozlar karşısında nasıl bir tepki vereceği merak konusu olurken şimdiden tartışma iddiaları gündeme geldi. İşte Sude Burcu'nun dikkat çeken pozları...

Ekranların en çok takip edilen yarışma programlarından olan Survivor bu senede gündemdeydi. Yarışmada aralarındaki ilişki ile gündem olan Sude Burcu ile Mert Öcal çifti dolu dizgin hayatlarını sürdürmeye devam ediyor. Güzelliğiyle gözleri üzerine çeken Sude son Instagram paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Paylaşıma binlerce beğeni ve yorum gelirken Mert Öcal'ın nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

AŞK İDDİALARINA SERT YANIT

Survivor'dan elendikten sonra isminin aşk dedikodularıyla anılmasından rahatsız olduğunu belirten Sude Burcu şu açıklamalarda bulunmuştu;

"Şimdi konuşursam yer yerinden oynar. Pek konuşmak istemiyorum artık. Ama olaylar çok farklı bir şekilde ortaya çıktı. Doğrusu bu değil. Kimseyi yargılamıyorum ya da suçlamıyorum. Ama şunu söyliyebilirim Mert ile ilişkimiz Survivor'a bir iki ay kala başladı."

kaa-1.jpg

EVLİLİK YOLUNA ÇIKTILAR

Yarışmadan sonra araları çok daha iyi olan Sude ve Mert çiftinin evlilik bile düşündükleri ortaya çıktı. Ancak Sude'nin son paylaşımı kafalarda soru işareti oluşturdu.

BU POZ ORTALIĞI KARIŞTIRIR

Instagram hesabından mini şortu ile paylaşım bulunan Sude Burcu ağızları açık bıraktı. Sportif fiziğiyle dikkat çeken Sude, adeta herkesi büyüledi. Paylaşımının ardından sevgilisi Mert Öcal'ın paylaşımı çok sevdiği ancak aşırı derecede kıskandığı iddia edildi.

b8.png

KISKANÇLIKTAN KAFAYI YEDİ

Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alırken peş peşe yorumlar yapıldı. Yapılan yorumlarda "Mert enişte bu pozu biliyor mu? Mert enişte ne dicek bu poza?' soruldu. Henüz Mert tarafından açıklama yapılmazken olay sıcaklığını halen koruyor.

a4-1.jpg

SURVİVOR SUDE BURCU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

11 Mayıs 1996 İzmir doğumlu Sude Burcu'nun babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmeni, 2 kız kardeşi de Sude gibi tekvandocu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Sude, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor. Aynı zamanda da zumba eğitmenliği yapıyor.

a6-3.jpg

2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri var. Fiziksel özellikleri ile dikkat çeken Survivor Sude 1.66 boyunda ve 57 kilogram ağırlığında. Tekvandocu olan Sude Burcu, 2019 yılında yayınlanan Survivor yarışmasında yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN