Survivor'da neler oluyor? Adaya veda eden son isim herkesi şoke etti! Yarışmaya katılması tepki toplamıştı...

Survivor'da neler oluyor? Adaya veda eden son isim herkesi şoke etti! Yarışmaya katılması tepki toplamıştı...

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni Survivor yarışmasında Ümit Erdim, Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in ardından bir ayrılık daha yaşandı. Yarışmadaki erken veda herkesi şaşırttı.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni Survivor yarışmasında yaprak dökümü devam ediyor.

2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'da yaprak dökümü devam ediyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

Yarışmaya ilk olarak ünlü oyuncu Ümit Erdim veda etmiş, ünlü oyuncunun erken vedası herkesi şaşırtmıştı. Ümit Erdim'in oylama sonucu elenmesinin ardından ünlü türkücü Berdan Mardini ve ünlü şarkıcı Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler de yarışmaya veda ederek büyük bir sürprize imza atmıştı.

Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri

Bir süredir Survivor'da oyunlarda yer almayan Berdan Mardini, sağlık problemleri nedeniyle veda etmek zorunda kalırken; Seçkin Piriler ise ada şartlarının kendisini çok zorladığı gerekçesiyle yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı.

Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri​​​​​​​

BU KEZ YUSUF GÜNEY VEDA ETTİ

Ümit Erdim, Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in ardından bu kez de Yusuf Güney yarışmaya veda etti. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde Yusuf Güney'in yarışmaya veda ettiğini açıklayan Acun Ilıcalı, ''Kırmızı takım için bugün itibariyle bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek. Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Bu sene daha önce de dediğim gibi akıl oyunları ile yarışmacıların mental, psikolojik ve akıllarını kullandığı sezon. Yusuf Güney de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek.'' açıklamasında bulundu.

Survivor'da bir ayrılık daha! Ünlü şarkıcı da ada şartlarına dayanamayarak yarışmayı bıraktı​​​​​​​

YARIŞMAYA KATILMASI TEPKİ TOPLAMIŞTI

Yusuf Güney'in Survivor'a katılması sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çekmiş, yarışmanın hayranları ünlü şarkıcının, geçtiğimiz yıllarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na düzenlenen linç girişimine destek verdiğini hatırlatarak Ilıcalı ve Güney'e tepki göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN