Survivor'da Olaylı Eleme Gecesi! Yarışmacılar Diken Üstünde! Ada Cehenneme Dönecek...

Survivor'da Olaylı Eleme Gecesi! Yarışmacılar Diken Üstünde! Ada Cehenneme Dönecek...

En çok izlenen ve merak edilen yarışmalardan biri olan Survivor All Star'da bu hafta adaya veda eden kişi Seda oldu. Seda'nın elenmesini kabullenmeyen Sema ise adeta adayı birbirine kattı. Herkese tehditler savuran Sema bakın neler söyledi? İşte Survivor All Star 18 Mayıs 2022 Salı günü eleme gecesi yaşananlar.

Tüm hızıyla devam eden Survivor 2022 All Star'da ünlüler ve gönüllüler arasında kıran kırana mücadelede devam ediyor. Elemelerin olduğu haftada herkesi üzen durumlar da yaşandı. İzleyenlerde büyük bir şok etkisi yaratan bu haftaki elemede Seda gitti. Seda'nın elenmesine sinirlenen kardeşi Sema ise adeta ateş püskürdü. Herkesi tehdit eden Sema'nın bu hareketleri diğer yarışmacıları da tedirgin etmeye başladı. İşte Surviyo All Star'da bu hafta yaşananlar.

acun.jpg

ELEME GECESİ OLAY ÇIKTI

Yeni bölümü yayınlanan Survivor 2022 yayında Seda'nın adaya veda etmesinden sonra ipler koptu. Ünlüler takımında yer alan diğer Sema ise kardeşi Seda'nın elenmesi karşısında açtı ağzını yumdu gözünü. Eleme sonrası gerginliğin yaşandığı yarışmada Sema , "Onlara bu adayı dar edeceğim. Burunlarından fitil fitil getireceğim." sözleriyle herkesi şoke etti. Kardeşi Seda'nın elenmesini hazmedemeyen Sema, herkesi tehdit etmeye başladı. Seda'nın elenmesine kardeşi kadar ada konseyi de çok üzüldü. Gözyaşlarının sel olduğu eleme gününde Sema'da hodrimeydan diyerek, Seda'nın ismini yazanlara gözdağı verdi.

sedaocak.jpg

SEDA ELENDİ, SEMA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Geçtiğimiz hafta yaşanna sakatlıklardan dolayı eleme yapılmayan yarışmada bu hafta elenen isim belli oldu. Salı akşamı yayınlanan Survivor'da eleme potasında Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday ve Hikmet girmişti. SMS oyları ile belirlenen aday adaya veda etti. Eleme potasında en düşük oyu alan ise Seda oldu. Herkesin büyük bir şok yaşadığı eleme gününde sinirler de gerildi. Kardeşi Seda'nın elenmesine üzülen Sema, adeta tehditkar tavırlar sergiledi.

survivor.jpg

BÜYÜK MÜCADELE BAŞLADI

Kardeşi Seda'nın elenmesinin ardından hüngür hüngür ağlayan Sema, Seda'ya son kez sarılarak vedalaştı. O anlarda ada konseyi de göz yaşlarını tutamadı. Veda sonrası kardeşine haksızlık yapıldığını beliren Sema, herkes, tehdit etmeye başladı. Adada gergin anların yaşandığı yeni fragmanda büyük bir çekişmenin olacağının da sinyali verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN