Survivor'da öyle bir isim elendi ki... O saygısızlık cezasız kalmadı! Yarışmacı listesi açıklandığında büyük tepki çekmişti!

Survivor'da öyle bir isim elendi ki... O saygısızlık cezasız kalmadı! Yarışmacı listesi açıklandığında büyük tepki çekmişti!

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni Survivor yarışmasında ünlü oyuncu Ümit Erdim'in ardında iki ünlü isim daha yarışmaya veda ederek büyük bir sürprize imza attı.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni Survivor yarışmasında geçtiğimiz hafta ünlü oyuncu Ümit Erdim adaya veda etmişti. Ünlü oyuncunun erken vedası herkesi şaşırtırken yarışmanın son bölümünde iki isim daha adaya veda etti.

2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'da 2023 heyecanı hız kesmeden devam ediyor.

Reyting rekortmeni yarışmaya ilk olarak Ümit Erdim veda etmiş, ünlü oyuncunun erken vedası herkesi şaşırtmıştı.

Surivor 2023'te adaya ilk veda eden isim belli oldu

Ümit Erdim'in oylama sonucu elenmesinin ardından ünlü türkücü Berdan Mardini ve ünlü şarkıcı Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler de yarışmaya veda etti. Bir süredir Survivor'da oyunlarda yer almayan Berdan Mardini, sağlık problemleri nedeniyle veda etmek zorunda kalırken; Seçkin Piriler ise ada şartlarının kendisini çok zorladığı gerekçesiyle yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı.

BERDAN MARDİNİ VEDA ETTİ

Bir süredir oyunlarda neden yer almadığı merak konusu olan Berdan Mardini'nin sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini'nin adadan ayrılmak stediğini söyledi.

Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri

SEÇKİN PİRİLER ADA ŞARTLARINA DAYANAMADI

Seçkin Piriler ise Survivor'dan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

Survivor'da Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmaya veda etti! İşte sebepleri

MARDİNİ TEPKİ TOPLAMIŞTI

Öz amcası Şahin Karademir'in 'beni öldürmek istiyor' açıklamasıyla gündeme gelen daha sonrasında ise eski eşi Fatoş Yelliler hakkındaki bir soruya canlı yayında sinirlenerek "Allah belalarını versin..." açıklamasında bulunan ünlü türkücü Berdan Mardini'nin Survivor'a katılması tepki toplamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN