Survivor'da şok gelişme! İki ünlü daha başlamadan ayrıldı, kimse bunu beklemiyordu

Survivor'da şok gelişme! İki ünlü daha başlamadan ayrıldı, kimse bunu beklemiyordu

TV8 ekranlarını vazgeçilmez yarışması Survivor yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Son bölümde dokunulmazlık için mücadele eden yarışmacılar Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla şok oldu. Ünlüler takımından 2 ismin yarışmadan ayrıldığını duyuran Ilıcalı yeni kuralları açıkladı. İşte Survivor'ın yeni kuralları…

Yeni sezona bomba kadro ile giriş yapan Survivor dokunulmazlık mücadelesi ile ekranlarda yer aldı. Dokunulmazlık mücadelesinde ilk oyunu ünlüler kazanırken 2 parkurda ise erkek yarışmacılar canla başla savaştı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu son tura kalırken turun kazananı ise gönüllüler oldu.

ADA KONSEYİNDE İŞLER KARIŞTI

Yarışmacılarla Ada konseyinde bir araya gelen Acun Ilıcalı, herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. Gönüllülerin tura çok iyi başladığını belirten Ilıcalı, ünlülerin ise ellerinden geleni yaptığını belirtti. Ünlüler açısından üzücü bir son olduğunu dile getiren Ilıcalı, açıklayacağı bazı konular olduğunu vurguladı. Acun Ilıcalı 2 yarışmacının adaya veda ettiğini açıkladı.

survivor-2023-dokunulmazlik.jpg

HANGİ YARIŞMACILAR SURVİVOR'DAN AYRILDI?


Zorlu bir sezona başlangıç yaptıklarını belirten Acun Ilıcalı, ilk açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Yarışmacıların sağlığının çok önemli olduğunun altını çizen Ilıcalı Berdan Mardini'nin bugünden itibaren Survivor'da yer almayacağını aktardı. Bunun yanı sıra bir yarışmacının daha adadan ayrılmak istediğini söyleyen Ilıcalı, zor şartlara dayanamayan diğer yarışmacının ise Seçkin olduğunu duyurdu. Acun Ilıcalı Önümüzdeki hafta adaya son yedeklerin dahil olacağını belirtti.

survivor-2023-konsey.jpg

ACUN ILICALI YENİ KURALLARI AÇIKLADI


Bu sezonun oldukça zorlu geçeceğini her fırsatta dile getiren Ilıcalı, yeni sezonun zor şartlarını tek tek açıkladı. Yeni sezonda erzak oyununun aynı zamanda ada oyunu olacağını dile getiren Ilıcalı, kaybeden takımın adasında her hafta her şeyin sıfırlanacağını vurguladı. Yeni sezonun yeni kuralları hakkında açıklamalarına devam eden Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:


"Kaybeden takım üzerinde hiçbir şey olmayan adaya gidecek ve bunu her hafta yaşayacaksınız. Taban olacak sadece başka hiçbir şey kalmayacak. Elinizdeki malzemelerle ne yapabilirseniz yapacaksınız. Erzak oyunu bu sene çok kritik olacak. Yokluk adası var."

survivor-eleme-adayi.jpg


HAFTANIN ELEME ADAYLARI AÇIKLANDI


Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaların ardından haftanın eleme adayları da belli oldu. Ünlüler takımından potada yer alan isim Yusuf olurken yüzde performansı yüksek olan isim ise Zeynep oldu. Performansı yüksek yarışmacılar arasında yer alan Zeynep yokluk adasına gidecek ismi de açıkladı. Yokluk adasına gönderilen isim Ertuğ oldu.


Yokluk adasına gönderilen ismin eleme adayı olması ise ünlüler takımını oldukça şaşırttı. Daha sonra Acun Ilıcalı'dan söz isteyen Zeynep, yeni bir isim söylemek istediğini dile getirdi. Zeynep'in bu isteğine Acun Ilıcalı'dan red yanıtı geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN