Survivor'da Turabi Adem kavgası büyüyor! Survivor'da sembol oyununu kim kazanacak?

Survivor'da Turabi Adem kavgası büyüyor! Survivor'da sembol oyununu kim kazanacak?

Survivor'da Turabi ile Adem arasındaki kavga büyüyor. Survivor'da dokunulmazlık oyunları sonrasında bu akşam sembol oyunu oynanacak. Peki sembol oyununu kim kazanacak? TV8'in sevilen yarışması Survivor'da Turabi ile Adem arasında yine gerginlik yaşanıyor. İşte yeni bölümden son gelişmeler.

Survivor'da Turabi Adem kavgası büyüyor. İki yarışmacı arasındaki gerginliği Esat Yontuç güçlükle ayırıyor. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında, Turabi ile Adem arasında gerginlik yaşanacağı görülüyor. Peki Survivor'da bu akşam oynanacak sembol oyununu kim kazanacak? Son oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler, Ada Konseyinde Inna konseriyle coştu. Acun Ilıcalı'nın dokunulmazlık oyununda da gerginlik yaşayan Turabi ile Adem'i uyarmasının ardından, iki isim arasındaki gerilim dinmiyor. Sembol oyununda da tartışma yaşayan iki isimi Esat Yontuç ayırıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanacak Survivor'un yeni bölümünden tüm detayları ve yarışmadan gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018 dün akşam 82. bölümüyle ekranlara geldi. 27 Mayıs akşamı, ünlüler ve gönüllüler takımından oyuncular ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçleriyle adeta savaştı. Oldukça gerilimli ve sert dakikaların yaşandığı ikinci dokunulmazlık oyununun galibi 10-9'luk sonuçla Gönüllüler takımı oldu. Bu sonucun ardından Ünlüler takımı önce bireysel dokunulmazlık oyunu ile kendi içinde yarıştı ve ardından eleme adaylarını belirlemek için ada konseyi yaptı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden Ünlüler takımı, bu kez kendi arasında bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Kıran kırana geçen zorlu mücadele sonrası kazanan isim Adem Kılıççı oldu. Bu sonucun ardından Adem ada konseyinde istediği bir kişiyi eleme potasına çıkarma hakkı kazandı.

18-05/28/adem.jpg

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Ada konseyinde yapılan oylama sonucu Mustafa en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem tarafından belirlendi. Adem ikinci eleme adayı olarak Turabi'nin ismini söyledi.

Böylelikle pazartesi akşamı Yağmur Banda, Hakan Hatipoğlu, Mustafa Kemal Kurt ve Turabi Çamkıran'dan biri, yapılan halk oylaması sonucu adaya veda edecek.

DÜN AKŞAM BAŞKA NELER YAŞANDI?

Gecenin en dikkat çeken gelişmesi dünyaca ünlü şarkıcı Inna’nın, Survivor’da Türkçe şarkı söylemesi oldu. Romanyalı dünya yıldızı, Ajda Pekkan’ın sevilen şarkısı Yaz yaz yaz’ı Türkçe olarak seslendirdi. Inna ayrıca Gönüllüler takımı ile birlikte yemek yedi ve sevilen şarkılarını söyledi.

Dokunulmazlık oyununda mücadele eden Murat Ceylan boynunu parkura vurunca Dr. Metin Kuş başarılı yarışmaya müdahale etti. Hakan Hatipoğlu dokunulmazlık oyununda sakatlık geçiren Murat Ceylan'ın parkura çıkmasını isteyince ikili arasında sinirler gerildi.

18-05/28/turabi.jpg

Öte yandan Dokunulmazlık oyununda Adem, sayıyı rakibine kaptırınca takım arkadaşlarına sitem etti. Turabi, Adem'e cevap verince ortalık karıştı ve devreye Acun Ilıcalı girdi. Ilıcalı, Turabi'yle yaşadığı gerginlik sonrası sinirleri gerilen Adem'in yanına giderek uyarılarda bulundu.

81. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Survivor'un 26 Mayıs akşamı ekranlara gelen 81. bölümünde, haftanın birinci dokunulmazlık oyunu yapıldı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler Takımı kazandı ve Gönüllüler Takımından iki kişi eleme adayı olarak belirlendi. Takım kararıyla en fazla ismi çıkan isim Yağmur oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Damla ise Hakan'ın adını verdi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayları Yağmur ve Hakan oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN