Survivor'ın efsane ismi canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! "Acun Ilıcalı'nın söyledikleri zoruma gitti..."

Survivor'ın efsane ismi canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! "Acun Ilıcalı'nın söyledikleri zoruma gitti..."

Survivor'da üç kez yarışarak adından söz ettiren ve göğüs ve rahim kanseriyle mücadele eden Nagihan Karadere, katıldığı bir canlı yayında gözyaşlarına boğularak Acun Ilıcalı'ya yüklendi.

2015 yılından bu yana aralıksız bir şekilde TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Survivor'da üç kez yarışarak dikkatleri üzerine çeken ve geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını açıklayarak hayranlarına kötü haber veren Nagihan Karadere, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programı Survivor'da üç kez yarışan Nagihan Karadere, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına katılarak canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

2 kanser türüyle mücadele eden Nagihan Karadere, gözyaşlarına hakim olamadı: Survivor hayatımı altüst etti

"SURVİVOR'DAN DÖNÜNCE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİM ÇÖKTÜ"

Göğüs ve rahim kanseriyle mücadele eden Karadere, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'dan döndüğü süreçte bağışıklık sisteminin çöktüğünü açıklayan Karadere, "Survivor'dan dönünce bağışıklık sistemim çöktü. 15 gün yataktan çıkamadım ve hüngür hüngür ağladım. Her yerimde zona çıktı. Ben üzüntüden ve düşürdüğüm böbrek taşından olduğunu düşünürken kanseri öğrendim. Rahim ve göğüs kanserinin de başındayım. Yurt dışında getirilen geliştirilmiş ilaçlar kullanıyorum. Sporcu olduğum için vücudumdaki en ufak sorunun ne olduğunu görüp anlayabiliyorum. Kendimdeki sıkıntıları fark edince hemen doktoruma gittim. Survivor'da steril olmayan bir ortamdan geldim. Hastalığımın konuşulduğu gibi Survivor'la hiçbir alakası yok" dedi.

Survivor Nagihan'dan Acun Ilıcalı'yı kızdıracak sözler! ''Survivor hayatımı alt üst etti''

"ACUN ILICALI'NIN SÖYLEDİKLERİ ZORUMA GİTTİ"

Acun Ilcalı'nın kendisi hakkında yaptığı "Nagihan birinci olamadığı için bozuldu. O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim" açıklamalarına da yanıt veren Karadere, Ilıcalı'nın açıklamalarının kendisini üzdüğünü vurgulayarak "Survivor benim hayatımı altüst etti. 1 yaşındaki çocuğumu bıraktım, evliliğim bitti. Ben kundaktaki bebeğimi bırakarak Survivor'a gittim. Acun Bey'in o sözleri kasıtlı olarak söylemediğini biliyorum. Zoruma gitti. Bu kadar emek vererek rekor kırdığım bir olayda bunların söylenmesi üzdü. Aramızda sıkıntı yok, o sözlerden sonra hemen konuştuk." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN