Abdürrahim Albayrak ilk kez açıkladı

Abdürrahim Albayrak ilk kez açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak derbi ve seçim öncesi çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı.

Radyospor’un canlı yayın konuğu olan Albayrak, “40 futbolcumuzun tamamı da derbide oynamak istiyor. Tam bir kenetlenme yaşıyoruz. Ben Galatasaraylıyım. Yeni dönemde de Galatasaray ile yatıp Galatasaray’la kalkacağım. Bu değişmez. Yeni dönemde görev alabilirim; ama önce ligden sonraki 10 günlük döneme bakmalıyız” dedi.

İşte Abdürrahim Albayrak’ın açıklamaları:

Ortamı germemek gerek

Dün rahat maç izleyim dedim; o da olmadı. 75. dakikadan sonra ecel terleri döktüm. Sivasspor’u tebrik ederim iyi oynadılar. Fenerbahçe, Bursaspor maçının sonucunda rakibimiz belli olacak. Hayırlısı neyse o olsun. Maçtan sonra bir iki kişinin çıkardığı olayları tüm Sivas’a mâl etmemek gerek. Bunları unutmak gerek. Ortamı germemek gerekir

Futbolcular çok hırslı

Hedefle ilgili dakikaları ben çıkarttım. 180 dakika kaldı. Patenti bana ait. Futbolcularımız çok hırslı. Taraftarımız da öyle. Herkes oynamak istiyor. Herkesin alın teri bunlar. Teknik heyetimizin emekleri. Beşiktaş maçında inşallah gülen taraf biz olacağız. En büyük destekçimiz taraftarımız olacak. Onları yine belirli noktalardan otobüslerle stada taşıyacağız. Sonra tekrar aynı noktalara bırakacağız. Taraftarımıza ne yapsam azdır. Çok büyük emekleri vardır.

Beşiktaş aslan gibi mücadele eder

Beşiktaş’ta camiasını sevindirmek için sonuna kadar mücadele edecektir. Derbide insanlar camiasına layık olduğu gibi mücadele edecekler. Herkes aslan gibi oynar. Beşiktaş da öyle yapacak

40 futbolcu da oynamak istiyor

Sakatlığı süren Selçuk ve Chedjou ile ilgili kararı sağlık heyeti verecek. Tabii ki oynayıp oynamayacaklarına hocamız karar verecek. Ama tabii herkes oynamak istiyor. 40 futbolcumuzun kırkı da oynamak istiyor. Ama hocamız sadece 11 kişi oynatabiliyor. Oynayan oynamayan, aileleri ile birlikte hepimiz tek yürek olduk.

Galatasaray'dan kopmam söz konusu olmaz

Ben Galatasaraylıyım. Yeni dönemde de Galatasaray ile yatıp Galatasaray’la kalkacağım. Bu değişmez. İnşallah kupayı alacağız. Sonra doğup büyüdüğüm Rize’ye gidip, doktor kontrollerine başlayacağım. 10 gün ciddi bir taramadan geçeceğim. Dün akşam Sivas’tan döndükten sonra bile kıvrandım durdum, sabaha kadar yatamadım. Doktordan alacağım raporlar doğrultusunda karar vereceğim. Çıkacak sonuçlara göre bir karar vereceğim. Bütün bunlara göre yeni dönemde görev alabilirim; ama önce ligden sonraki 10 günlük döneme bakmalıyız.

Duygun Başkan hiçbirimizi kıskanmadı

Kasımpaşa maçında sonra çekilen fotoğrafları verdiler bana, kendimi gördüm ve çok üzüldüm. Tamamen nefesimin tükendiğini gördüm. O anda bırakmam gerekirdi; ama bunu yapamazdım. Kanımın son damlasına kadar mücadele etmem gerekirdi. Bugünlere kadar geldik. Duygun başkanımın ellerinden öpüyorum. Bize babalık yaptı. Ağabeylik yaptım. Bizi bir ve birlik olmaya götürdü. İnşallah şampiyon olacağız. Başkanımı hiçbir zaman unutmayacağım. Her zaman başımın üzerinde yeri olacak. Hiç birimizi kıskanmadı. Hepimizin önünü açtı. Umarım kupayı kaldırmayı Allah nasip edecek. Bu gururu yaşayacağız.

Sportif AŞ'deki toplantılarım devam edecek

Bugün son yönetim kurulu toplantısını yapıyoruz; ama Sportif AŞ’deki toplantılarım devam edecek. Galatasaray’dan benim kopmam asla söz konusu değil. Allah bana öyle bir şeyi nasip etmesin. Sağlığım oldukça, yönetim içerisinde de dışında da olsam, elimden geleni kanımın son damlasına kadar yaparım

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN