Islak mendil mucizesi! Fırçanıza ıslak mendil takın etkisini anında görün: Artık saçınızı başka türlü taramayacaksınız

Islak mendil mucizesi! Fırçanıza ıslak mendil takın etkisini anında görün: Artık saçınızı başka türlü taramayacaksınız

Kadınların en büyük dertlerinden biri de uzun saçlarını taramak. Uzun saçları taramak oldukça yorucu ve bıktırıcı bir hal alabiliyor bazen. Özellikle kuru saçları sabahları taramak ise ağrı bir dert. Bu noktada sizin için pratik bir tavsiyemiz var. Bunun için sadece bir tarak ve ıslak mendile ihtiyacınız var. İşte o basit yöntem...

Saç bakımı hem erkek hem de kadınlar tarafından dikkat edilen konulardan biridir. Kadınlar tarafından daha çok dikkat edilen saç bakımında bunu yapmıyorsanız hemen deneyin. Kimse bu yöntemi bilmiyor ancak deneyenlerde bırakamıyor. Hayatınızı kolaylaştıracak pratik yöntem. Islak mendil ile mucizeye tanık olun, hemen deneyin.

Saçların bakımı oldukça zor ve emek isteyen bir süreçtir. Eğer istenilen bakımı yapmazsanız saçlarınız kırılır ve bakımsız bir hale gelir. İstenmeyen görüntülerden kurtulmanın yolu ise basit aslında. Saç yapınıza göre bakım uygulamak. Ancak bazen bu bakımlar istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor. Bizde sizler için saçlarınızı kolayca bakım yapabileceğiniz ve yaşanan sorunlardan kurtulacağınız yöntemleri derledik. Tek ıslak mendille hayatınız daha da kolaylaşacak. İşte detaylar...

SAÇLARINIZA BU EZİYETİ ÇEKTİRMEYİN

Bazen saçlarımızı tararken istemeden saçlara zarar veririz. Farkında olmadan gerçekleştirdiğimiz bu durum sürekli olarak tekrarlanırsa büyük sorunlara yol açabiliyor. Bu tarz durumlardan kurtulmak için saç bakımınızı iyi planlamanız ve doğru şekilde saçlarınızı taramanız lazım. Bu yöntem ile karşılaştığınız tüm sorunlardan kurtulacaksınız. Tek malzeme ile mükemmel sonuç.

kmfddffd-4.jpg

ISLAK MENDİLİN BU FAYDASINI GÖRÜNCE ŞOKE OLUCAKSINIZ

Saç tararken nelere dikkat ediyorsunuz? Genelde direkt olarak saçımı tarakla tarıyoruz ancak bu yanlış bir şey. Saçınızı taramadan önce evde bulunan ıslak mendili tarağınıza geçirin. Bu sayede yere düşen saçlar ıslak mendile yapışıyor ve sizi ekstra temizlik derdinden kurtarıyor. Ayrıca mendilin verdiği ıslalık saçınızın kolay taranmasına neden oluyor

kmfdfdfd-2022-11-26t154324-641.jpg

Öte yandan saçların en büyük sorunu çabuk kırılmasıdır. Özellikle saçlar ıslakken daha kolay kırılır ve kopmaya müsait olur. Eğer saçlarınızı ıslakken tararsanız çok daha fazla kırılmaya neden olursunuz. Belki ıslakken daha rahat taranıyor ancak bu şekilde tüm saçlarınızı öldürüyorsunuz.

SAKIN YÜKSEK SICAKLIĞA ALMAYIN

Peki bu durum karşısında ne yapmalıyız? Bu sorunun cevabı aslında çok basit. Duştan çıktıktan sonra saçlarınızın ıslaklığını güzelce alın. Ardından kurutma makinesinde kurutun. Buraya dikkat sakın yüksek ısıda kurutmayın. Orta ya da düşük sıcaklıkta kurutun. Tamamen kurutmanıza gerek yok. Nemli kalabilir.

kmgfggf-7.jpg

BU YÖNTEMLE KIRIKLARINIZDAN KURTULUN

Saç tarama sırasında ne çok ıslak ne de çok kuru olması iyidir. Hafif nemli bir saç tarama için idealdir. Aynı zamanda saçınızı tararken sert darbelerle taramayın. Nazik ve yumuşak olun. Bu yöntemle saçınızdaki kırıklar azalacak ve saçınız daha canlı gözükecek.

Eğer saçlarınız çok sıkıysa saç kremi kullanabilirsiniz. Duş sırasında kullandığınız saç kremini iyice durulamadan sakın duştan çıkmayın. Çünkü bu da size kepek sorunu olarak geri dönebilir. Bu işlemi tamamlayıp saçlarınızı hafif kuruttuktan sonra çok daha rahat bir tarama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN