Tarım Kredi market yok fiyatına satışları başlattı! Yeni haftanın indirimini duyan soluğu markette aldı: Bu fiyatların tekrarı yok!

Tarım Kredi market yok fiyatına satışları başlattı! Yeni haftanın indirimini duyan soluğu markette aldı: Bu fiyatların tekrarı yok!

Tarım Kredi Piyasası indirimlerine bir yenisini daha ekledi. Ayrıca bu indirimlerin sadece 25-31 Ocak tarihleri ​​arasında geçerli olduğunu açıklayarak altın bir fırsat ilan etti ve gündemi bombaladı. Haberlerimiz var Ankara olarak Tarım Kredi piyasasındaki indirimlerden haberdar olmak isteyenler için bir haber hazırladık! İşte tüm ilginç detaylar...

Yükselen pazar ve yükselen enflasyona rağmen; Hem kaliteyi hem de uygun fiyatı satarak dikkatleri üzerine çeken Tarım Kredisi piyasası, indirimlerine bir yenisini daha ekledi. Tarım kredi  , insanların temel ihtiyaçlarına odaklı indirimler, ürünlerini sunar; Yaptığı indirim ile diğer marketlerden daha ucuza satış yaptığını gösterdi! Bu, Tarım Kredi pazarından büyük bir indirim…

Tarım Kredi Market, bebek bezinde muhteşem bir indirim başlattı. 

tarım kredi

diğer ürünlerde indirim yaptı!Turco marka bebek bezi çeşitlerini sadece 149,90 TL'ye satışa çıkaran Tarım Kredi Market; bambu özlü 12'li havluyu 109 TL'den düşürerek; 89,90 TL'ye, Elit marka 750 ml sivi bulaşık deterjanını 11,90 TL'ye raflara dizdi. Sadece bununla kalmayan Tarım Kredi Market Avşar marka doğa maden suyunu 16,90 TL'ye, 500 gram Çaykur Rize Turist çayını ise 39,90 TL'ye satışa çıkardı. Sadece bununla kalmayan Tarım Kredi Market, Ailelerin ve kahvaltı sofralarının mutlaka uğraması gereken yerlerden biri de 1kg Aynes marka ızgara peynirin sadece 116,90 TL'ye satıldığı Tarım Kredi Market. dikkat çekmek. TK marka, 870 gram peynir59,90 TL, 400 gram TK marka kasap sucuk 67,50 TL, TK Marka, köfte zincirini 54,90 TL'ye sattı. diğer ürünlerde indirim yaptı!

ESK'nin tavuk dürümünü sadece 44 TL'ye rafa kaldıran Tarım Kredi Market, bütün tavuğun kilosunu 32 TL olarak ilan etti. Tarım Kredi Market indirimleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN