Tartışma büyüyor! Sefo ile sahneye çıkan Fevzi Kaan, Ufuk Beydemir'i bir kez daha hedef aldı: Her aklına geleni söylemesin!

Tartışma büyüyor! Sefo ile sahneye çıkan Fevzi Kaan, Ufuk Beydemir'i bir kez daha hedef aldı: Her aklına geleni söylemesin!

Şarkıcı Ufuk Beydemir, geçtiğimiz günlerde Ataşehir'deki konserinde 12 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker'i sahneye çıkartan rapçi Sefo'ya tepki gösterirken Sefo ise Ufuk Beydemir'in tepkisine sert bir dille yanıt vermişti. Tartışmaya dahil olan Fevzi Kaan Türker ise Ufuk Beydemir'i 'emek hırsızlığı' ile suçladı. Genç fenomen bir kez daha Ufuk Beydemir'i hedef aldı.

Şarkıcı Ufuk Beydemir, geçtiğimiz günlerde Ataşehir'deki konserinde 12 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker'i sahneye çıkartan rapçi Sefo'ya tepki göstermişti. Sefo, Ufuk Beydemir'in tepkisine sert bir dille yanıt verirken sosyal medya kullanıcıları da Ufuk Beydemir'i sert sözlerle eleştirmişti. Tartışmaya dahil olan Fevzi Kaan Türker ise Ufuk Beydemir'i 'emek hırsızlığı' ile suçlayarak dikkatleri üzerine çekmişti.

12 yaşındaki sosyal medya fenomeni Onedio'nun sorularını yanıtlayarak kendisine "sıfır yetenek" diyen Ufuk Beydemir'i hedef aldı.

Son dönemde org çalıp, pek çok popüler eseri kendi tarzıyla yorumlayan ve "Isabelle", "yavrum nerdesin" şarkılarıyla izlenme rekorları kıran 12 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker'i Ataşehir'deki konserinde sahneye çıkartan ünlü şarkıcı Sefo, genç fenomeninin hayalini gerçekleştirdi.

UFUK BEYDEMİR'DEN SEFO'YA ANLAMSIZ TEPKİ

Şarkıcı Ufuk Beydemir ise 12 yaşındaki sosyal medya fenomenini sahneye çıkartan Sefo'ya sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi.

bey.jpg

"SEVİYE BU PRİM YAPAN BU"

Sefo ve Fevzi Kaan'ın konser görüntülerini alıntılayan Beydemir, "Seviye bu. Prim yapan bu." yorumunda bulundu.

Sosyal medya kullanıcıları paylaşımı nedeniyle Ufuk Beydemir'i eleştirirken Sefo ise Ufuk Beydemir'e sert bir dille yanıt verdi:

"12 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyorsun. Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'ben bir kek miyim' diye bi' şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et."

"SIFIR YETENEK BİR ÇOCUK, KULAK KANATAN VİDEO"

Konserdeki görüntüyü 'kulak kanatan video' olarak tanımlayan Ufuk Beydemir, Fevzi Kaan'ın 'yeteneksiz' olduğunu vurgulayarak Sefo'ya "Ben sıfır yetenek bir çocuğun 'başarı'sını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense.7 yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet, yaptığım işin arkasındayım hâlâ. O şarkıyla şu kulak kanatan videoyu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?" şeklinde yanıt verdi.

bey-2.webp​​​​​​​

"BU TWEETİNDEN SONRA KARAR VERDİM Kİ..."

Sefo da "Bu tweetinden sonra karar verdim ki sen keksin kanka" karşılığını verdi. Yaşanan tartışmanın ardından sosyal medya kullanıcıları Ufuk Beydemir'e tepki gösterdi.​​​​​​​

"EMEĞİMİ ÇALMAK DIŞINDA NE ÇALIYORSUN?"

Tartışmaya dahil olan Fevzi Kaan Türker ise Ufuk Beydemir'i 'emek hırsızlığı' ile suçlayarak sosyal medya hesabı aracılığıyla "sıfır yetenek olabilirim ama org çalıyorum abi sen ne çalıon emeğim dışında" açıklamasında bulundu.

Son olarak Onedio'nun sorularını yanıtlayan 12 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fevzi Kan Türker, kendisine yöneltilen "Ufuk Beydemir'in lafları seni incitti mi? Ne düşünüyorsun?" şeklindeki soruya verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

bey-3.jpg​​​​​​​

"HER AKLINA GELEN SÖYLENMEMELİ!"

Genç fenomen kendisine yöneltilen soruya "Sefo Abi'mle aklımızın yolu bir. Sefo Abi'mle devamke. Fikrini söylerken de bence düşünüp tartıp o şekilde söylenmeli. Her akla gelen söylenmemeli." şeklinde yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN