Tatlıses ailesinde altın kemer krizi! Sadece kızı ve gelinine takmıştı

Tatlıses ailesinde altın kemer krizi! Sadece kızı ve gelinine takmıştı

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çiçek'e düğün hediyesi 450 bin TL'lik 'altın kemer' takması kız çocukları arasında kriz çıktı iddiası ortaya atıldı.

Geçen günlerde lüks bir otelde gerçekleşen düğünde dünyaevine giren Dilan Çıtak'ın düğünü hala konuşulurken, İbrahim Tatlıses'in kızına düğün hediyesi olarak taktığı altın kemerin ise Tatlıses ailesinde krizi neden olduğu iddia edildi. İşte ayrıntılar.

1482639.jpg

TATLISES AİLESİNDE ALTIN KEMER KRİZİ

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın düğününde altın kemer takması sosyal medyada gündem olurken, kemerin değeri ise çok konulmuştu. Tüm bunlar yaşanırken iddialara göre kardeşlerin arasında kemer krizi çıktı. Tatlıses daha önceki evliliğinden olan Gülşen Tatlıses, Gülden Tatlıses ve Perihan Savaş'tan olan kızı Melek Zübeyde'ye altın kemer takmadığı ortaya iddialar arasında. Tatlıses, kızı Dilan'dan önce gelini Yasemin Şefkatli'ye altın kemer takmıştı.

gp-8681.jpg

KARDEŞLERİN ARASINDA 450 BİN LİRALIK KEMER Mİ GİRDİ?

Dilan Çıtak'ın düğünü sonrası kardeşlerinin arasına 450 bin TL'lik altın kemer girdiği iddia edildi. Çıtak'ın düğününe ise sadece kardeşlerden İdo Tatlıses ve Elif Ada Tatlıses'in katılmıştı.

whatsapp-image-2022-10-14-at-11-23-00.jpeg

SOYADINI DEĞİŞTİ

Öte yandan şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses'in sosyal medya hesabından Tatlıses soy adını kaldırıp eşinin soy adını koyması dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN