Taverna müziğinin usta ismi Metin Kaya hayatını kaybetti

Taverna müziğinin usta ismi Metin Kaya hayatını kaybetti

Taverna müziğin usta ismi 58 yaşındaki Metin Kaya hayatını kaybetti. Bir döneme şarkılarıyla damga vuran Kaya, bir süredir kanser tedavi görüyordu.

Taverna müziğin usta ismi 58 yaşındaki Metin Kaya dün hayatını kaybetti. Bir döneme şarkılarıyla damga vuran Metin Kaya, bir süredir kanser tedavi görüyordu.

Kaya, Nerde Trak Orda Bırak, Aklımı Seveyim, Sıktı Mı Canını, Barışmaya Alıştık, 7 de 7, Günüm Seninle Başlar gibi albümleriyle tanınıyordu.

19-02/17/basliksiz-1-1550388019.jpg

Metin Kaya'nın cenazesi bugün ikindi vakti Üsküdar Şakirin Camii'nden kaldırılacak.

METİN KAYA KİMDİR

11 Şubat 1961 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metin Kaya, küçük yaşlarda mandolin çalmayı öğrendi. ‘Günüm Seninle Başlar’ isimli ilk albümünü 1985 yılında yapan Kaya, ardından ‘Barışmaya alıştık’ albümünü çıkardı. ‘Sıktı mı Canını’ isimli albümü ile müzik piyasasında ses getiren Kaya'nın; ‘Nerde Trak Orda bırak’, ‘Aklımı Seveyim’, ‘Ayrılacağım’ gibi albümleri taverna müzik dinleyicisi tarafından çok sevildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN