Tavuğun civcivi çiftliğin içinde saklanıyor! Sadece üstün zekalı kişiler civcivi 7 saniyede buluyor!

Tavuğun civcivi çiftliğin içinde saklanıyor! Sadece üstün zekalı kişiler civcivi 7 saniyede buluyor!

Zekanızı ortaya çıkarmak için optik illüzyon resmi. Yalnızca üstün zekaya sahip kişiler, çiftliğin içine gizlenmiş Tavuk Civcivini 7 saniyede görebilir. Çiftliğin içindeki Tavuğun Civcivini bulmasına yardım edebilir misin?

Çevremizde pek çok optik illüzyon türü olduğunu biliyor muydunuz? Bu illüzyonlar çoğunlukla fizyolojik, fiziksel ve bilişsel illüzyonlar altında kategorize edilir. Tanıma göre, bir optik yanılsama, bir nesnenin veya insanların son derece büyüleyici, akıl almaz ve şekil değiştiren bir görüntüsü veya şeyleri algılama biçimimize meydan okuyan bir çizimdir. Böyle zekice bir örnek, bir tavuğun kayıp civcivini çiftlikte bulması gereken bir görüntüde görülebilir.

1-014.jpg

TAVUĞUN CİVCİVİNİ ÇİFTLİKTE BULMASINA YARDIM EDEBİLİR MİSİN

Yukarıdaki görsel, görüşünüzün ne kadar keskin olduğunu test etmek için bir zeka oyunu olarak paylaşılmıştır. Bulmaca, izleyicileri Tavuk'un çiftliğin içindeki kayıp civcivini görmeye davet ediyor. Bu optik illüzyonda, atlar, tavuklar, koyunlar, ördekler, domuzlar, köpekler, inekler, kedi gibi pek çok hayvanla dolu bir çiftlik göreceksiniz. Ancak Tavuk, civcivini çiftliğin içinde bir yerlerde kaybetmiştir. Bulmaca, "Tavuğun kayıp civcivini bulmasına yardım edebilir misin?" Bu optik illüzyon görüntüsü, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

TAVUĞUN KAYIP CİVCİVİNİ 7 SANİYEDE FARK ETTİNİZ Mİ?

Bu optik illüzyon görüntüsüne yakından bakın ve çiftlikte saklanan civcivi bulmaya çalışın. Görüntüde takılıp kaldıysanız ve Civciv'i bulamıyorsanız, tavuğun kayıp civcivini görüntünün içinde vurguladık.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Civciv, köpeğin ve köpek yavrusunun yanında Köpek Evi'nin yanında oturuyor. Civcivin rengi Köpeğin rengine benzer ve bu nedenle 7 saniyede bulmak oldukça zordur. Bu zekice illüstrasyondaki gizli Civciv'i 7 saniyede ancak kartal gözlü izleyicilerin görebileceği iddia edildi. Resimdeki civcivi bulmak oldukça zor olduğu için görüntü binlerce yetişkinin kafasını karıştırdı. Birçok araştırma çalışması, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu göstermiştir.

2-008.jpg

Optik illüzyonlar her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bilgiler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. O halde bize söyleyin, tavuğun kayıp civcivini çiftliğin içine gizlenmiş olarak görebildiniz mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN