'Tayt' polemiği giderek büyüyor! Ünlü isimden Nükhet Duru'ya çok sert tepki: "Çok büyük hadsizlik, eğitimsizlik..."

'Tayt' polemiği giderek büyüyor! Ünlü isimden Nükhet Duru'ya çok sert tepki: "Çok büyük hadsizlik, eğitimsizlik..."

Nükhet Duru'nun "Kadınların sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil" tartışmalarına Şebnem Dönmez ve Mehmet Ali Erbil'in ardından bu kez de ünlü oyuncu Hande Subaşı dahil oldu. Subaşı, Nükhet Duru'yu hedef alarak ünlü isme çok sert sözlerle yüklendi.

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru'nun "Kadınların sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil" açıklamasının magazin dünyasında yarattığı etki devam ediyor. Ünlü ismin açıklamalarının ardından tartışma alevlendi. Şebnem Dönmez ve Mehmet Ali Erbil'in ardından 'tayt' polemiğine bu kez de ünlü oyuncu Hande Subaşı dahil oldu. Subaşı, Nükhet Duru'yu hedef alarak ünlü isme çok sert sözlerle yüklendi.

"NE OLUR BU TAYT OLAYINA BİR 'DUR' DEYİN"

Şarkıcı Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kadınların tayt giymesinden rahatsız olduğunu vurgulayarak "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız" ifadelerini kullanmıştı.

Tayt' çıkışı gündem olmuştu: Nükhet Duru TRT dizisinde rol alacak

"HERKES İSTEDİĞİNİ GİYER"

Ünlü sanatçının bu açıklamaları magazin dünyasına bomba gibi düşerken yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yasak Elma' adlı dizide 'Handan Kılıç' karakterini canlandıran Şebnem Dönmez, basın mensuplarının Nükhet Duru’nun tayt açıklamasını hatırlatması üzerine, "Kadınların değil, bence erkeklerin tayt giymesi konuşulmalı. Erkekler de tayt giyiyor. Şaka bir yana herkes istediğini giyer. Buna kimse karışamaz” demişti.

"KİLOLU OLAN TAYT GİYMESİN"

Dönmez'in bu açıklamalarının ardından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de 'tayt tartışması'na dahil olmuş ve tepki toplayan açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü şovmen "Ben tayt giymiyorum. Nükhet Hanım dediyse doğru söylemiştir taytı. Yakışan giyecek, güzel bacakları olan, uzun bacakları olan giyecek. Kilolu olan tayt giymesin. Mesala düzgün fiziği olan Serenay Sarıkaya gibi güzel bacakları olan birisi, Aleyna Tilki, Dua Lipa giysin. Dibine kadar giysin" demişti.

‘Tayt polemiğine’ Mehmet Ali Erbil de dahil oldu! ‘Kilolu olan tayt giymesin’

TARTIŞMALARA BU KEZ DE HANDE SUBAŞI KATILDI

Nükhet Duru'nun ‘tayt’ polemiğine bu kez de son olarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Baht Oyunu" adlı dizide "Nergis Tözün Şahin" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Subaşı dahil oldu.

Etiler'de yürüyüş yaptığı sırada objektiflere yakalanan ünlü oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak Nükhet Duru'ya sert çıkıştı.

Hande Subaşı: Bazı durumlarda çok büyük hadsizlik - Magazin haberleri

NÜKHET DURU'YA OLAY SÖZLER: ÇOK BÜYÜK HADSİZLİK

Nükhet Duru'nun açıklamalarını 'çok büyük hadsizlik' olarak tanımlayan Hande Subaşı, "Çok yakından takip etmiyorum ama ara ara sosyal medyada görüyorum. Genel olarak zaten en büyük problemimiz; biraz eğitimsizlik, bakış açısı... Daha saygılı ve ölçülü olsak hepimiz için hayat daha kolay olacak diye düşünüyorum. Tabii ki giyim herkesin kendi tercihi. Kimsenin kimseye yorum yapıp, karışmaya da kesinlikle hakkı yok. 'Herkes her istediğini giysin' de demiyorum. Toplumda yaşamanın belli gereklilikleri var. Bazı durumlarda çok büyük hadsizlik olduğunu düşünüyorum. Bazı sert yorumlar, kadınlarla ilgili fazlaca eleştiriler... Bu zihniyetle ilgili, daha da kötü bir yere gidiyor olması" diye konuştu.

GÖZLER NÜKHET DURU'YA ÇEVRİLDİ

Ünlü oyuncunun bu açıklamalarının ardından gözler Nükhet Duru'ya çevrildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN