Telefonu Tutuş Şekliniz Kişilik Özelliklerinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Karakter Özelliklerinizi Analiz Eden Kişilik Testi

Telefonu Tutuş Şekliniz Kişilik Özelliklerinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Karakter Özelliklerinizi Analiz Eden Kişilik Testi

Telefonunuzu nasıl tutarsınız? Telefonunuzu tutuş şeklinizin kişiliğinizi tanımladığını söyleyen bir kişilik testi sosyal medya üzerinde milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. İlginç değil mi? Resme bir göz atın ve telefonunuzu tutmak için tercih ettiğiniz yöntemi seçin.

Kişilik, bizi biz yapandır. Hayatımızın neredeyse her yönünü etkiler. Peki kişiliğimizi etkileyen faktörler nelerdir? Kişiliklerimiz değişiyor mu yoksa genel özelliklerimiz yaşam boyunca sabit mi kalıyor? Uzun süreli kişilik çalışmaları, kişiliğin en temel bölümlerinin yaşam boyunca sabit kaldığını açıklar.

Yaşlandıkça değişme eğiliminde olan üç yön vardır; bunlar kaygı düzeyleri, samimiyet ve yeni deneyimler için istekliliktir. Ancak bir araştırmacıya göre, biz yaşlandıkça kişiliğimiz nispeten sabit kalıyor.

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZİ ORTAYA ÇIKARIN

Telefonunuzu tutma şeklinizin kişiliğiniz hakkında bir şeyler söyleyebileceğini düşündünüz mü? Kişilik testine dayanan bu test, kişiliğiniz, ilişkiniz vb. hakkında çok şey ortaya çıkarır.

Bilim adamlarına göre, beyinlerimiz kalıpları tanıma ve tanıdık nesneleri "görme" konusunda çok iyi olduğu için optik illüzyonlar mümkündür. Optik yanılsamalar görsel aldatma içerir. Görüntülerin düzenlenmesi, ışığın etkisi, renklerin etkisi veya diğer değişkenler nedeniyle, çok çeşitli yanıltıcı görsel efektler oluşturulabilir ve bazen gözlerimizi ovuşturacak kadar kafamızı karıştıran optik illüzyonlarda görülür.

Yani optik illüzyonlar, gerçekte olduğundan farklı olarak algıladığımız resimler veya görüntülerdir.

Bugünkü optik illüzyon, telefonunuzu tutmak için tercih ettiğiniz yöntemi seçmeniz gereken bir kişilik testine dayanmaktadır. Kişiliğiniz ve beyninizin nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

RESME BİR GÖZ ATIN VE TELEFONUNUZU TUTMAK İÇİN TERCİH ETTİĞİNİZ YÖNTEMİ SEÇİN

1.jpg

1 NUMARALI POZİSYON

1 numaralı konumu seçmek, telefonunuzu tek elle tutma konusunda kendinizi rahat hissetmeniz anlamına gelir. Telefon ekranınızda gezinmek için baş parmağınızı kullanırsınız. Bu, kaygısız, mutlu ve kendinden emin bir insan olduğunuz anlamına gelir.

Hayatta hiçbir şeyden şikayet etmezsin. Hayatın sana verdiği her şeyi kabul etme yeteneğine sahipsin. Kendinize güveniyorsunuz ve bu kaliteniz, yolunuzdaki yeni fırsatları yakalayarak ilerlemenize yardımcı oluyor.

Gerekirse, hedefinize, hedeflerinize ve arzularınıza ulaşmak için risk alabilir ve kendinizi konfor alanınızın dışına itebilirsiniz.

Akılda tutulması gereken başka bir şey de, bu zihniyet iş hayatında başarıya yol açarken, ilişkilerde başarıya yol açmayacaktır. Romantizm ve aşk söz konusu olduğunda, işleri ağırdan alıyor ve temkinli olmayı tercih ediyorsunuz. Partneriniz veya refakatçiniz sizi bağlılık konusunda kaygısız olarak algılayabilir.

2.jpg

2 NUMARALI POZİSYON

Telefonunuzu 2 numaralı konumda tutmayı seçerseniz, akıllı, sezgisel ve pragmatik olduğunuz anlamına gelir.

Diğer insanların karakterlerini çözmede empatik, ilgili ve zekisiniz.

Bir özelliğiniz daha var ki, isterseniz dolandırıcılıktan kaçınabilirsiniz, ancak bunun için ayrıntılara dikkat etmelisiniz.

Bu tür özellikler flört etmeyi kolaylaştırır çünkü sadece bir tarihte kendinize uygun partneri bulabilirsiniz.

Hayatının aşkını bulduktan sonra işleri ağırdan almayacaksın. Ancak acelenin israfa yol açtığını unutmayın.

Risk alıp çok para kaybetmektense tedbirli olmayı tercih edersiniz.

3-001.jpg

3 NUMARALI POZİSYON

Telefonunuzu 3. konumda tutmayı seçerseniz, durumları analiz etme ve büyük veya küçük her türlü zorluğa uygun çözümler bulma konusunda hızlısınız demektir.

Bir şeylere karşı çıkmadığınız için, en uygun olanın hayatta kalmasının sizin mottonuz olduğunu gösterir.

Farklı bir beceri seti kullanarak çeşitli senaryoların taleplerini nasıl uyarlayacağınızı ve karşılayacağınızı biliyorsunuz.

Partilerde ve şenliklerde keyifli ve enerjik bir kişiliksiniz.

Akademik tartışmalar yaparken ciddisiniz ama çocuklar arasında keyif alıyor ve kaygısız kalıyorsunuz.

Ancak bu özellikler flört ettiğiniz kişiyi cezbetmek için yetersizdir.

Romantik hayatınızı renklendirmek için çok çalışmalı ve bağlılığınızı göstermelisiniz.

4.jpg

4 NUMARALI POZİSYON

Telefonunuzu 4. konumda tutmayı seçerseniz, bu, insanların canlı hayal gücünüz ve orijinal fikirlerinizden etkilendiği veya büyülendiği anlamına gelir.

Ressam veya yazar olmayı seçerseniz, çok fazla başarı elde edersiniz.

Dışa dönük bir kişilik olmasına rağmen, kendinize yeniden enerji vermek için izolasyonu tercih ediyorsunuz.

Aşk ilişkilerinde utangaçsınız ve ilk adımı eşinizin atmasını istiyorsunuz. Ancak bu, yeni arkadaşlıklar kurmakla ilgilenmediğiniz anlamına gelmez. Eşiniz veya partneriniz, büyüleyici ve farklı doğanızı bir kez anladığında, sizi asla bırakmayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN