Temmuz ayının en şanssız burçları! Yüzleri hiç gülmeyecek mi? Sizi de şanssızlar listesinde misiniz?

Temmuz ayının en şanssız burçları! Yüzleri hiç gülmeyecek mi? Sizi de şanssızlar listesinde misiniz?

Temmuz ayı yılın en sıcak zamanı ve bazıları çantalarını toplayıp beyaz kumlu plajlara uçuş yakalarken, bazıları da sessiz ve huzurlu bir yazla çok daha fazla ilgileniyor olabilir. Güneş 22 Temmuz'da yuvası olan Aslan burcuna geçmeye hazırlanıyor. Bazı burçlar Temmuz ayında ilgi odağı olmaya istekli olurken, bazıları da geri çekilmeye ve düşünmeye daha meyilli olacak. Bu nedenle, 2022 yılının Temmuz ayında birçok burçlar için parti daha yeni başlarken içe dönen üç burç için en kötü ay olacak.

Dünya burcu insanları için aslan, doğuştan gelen özellikleriyle tam olarak uyuşmayan bir enerjiye sahiptir. Dünya burçları, ufukta görünen yaşamdan daha büyük düşünürler. Dünya burçları o nedenle aslan mevsimine kıyasla çok daha sessiz ve çekingendir, bu da bu mevsimi tamamen atlamayı tercih edeceklerini gösteriyor. İşin iyi yanı, bu 3 burç, günlerini dışarıda güneş yanığı geçirmek yerine pillerini şarj etmek için bu zamanı kullanabilir. Boğa, Başak ve Oğlak burcundaysanız sizi duygulandırabilecek soğuk bir Temmuz ile karşı karşıyasınız. Güneş, doğum haritalarının daha sessiz, daha içe dönük evlerinden geçerken, normalde gözden kaçırmaya meyilli olabilecekleri kısımlarına dalmak için can atacaklar. İşte Boğa, Başak ve Oğlak'ın Temmuz ayında karşılaşacaklarına dair ipuçları:

boga-burcu.jpg

BOĞALAR TEMMUZ AYINDA DIŞARI ÇIKMAK YERİNE EVLERİNE ODAKLANACAK

Güneş 22 Temmuz'da dördüncü evinize ve ailenize kayarken, boğalar için evlerinin temeline bir göz atma zamanı gelmiştir. , Boğalar kapalı kapılar ardında size ifşa edilenleri kucaklamanın ve mevcut ev yaşamınızın nasıl enerji verdiğini ve yakıt sağladığını incelemenin zamanı geldi. Boğalar zodyakın zevk odaklı dünya burcudur. Boğalar için ev hayatının sizi yaratıcı, kendinden emin ve gururlu hissettirmesi önemlidir. Bu, haritanızın tanınmayı en çok önemsediğiniz kısmıdır. Burada, evim demekten heyecan duyacağınız bir ortamı nasıl yaratabilirsiniz? Biraz bu konuya odaklanacaksınız.

basak-burcu.jpg

BAŞAKLAR BU AYIN SONUNDA DAHA ÇOK CANLANARAK ÇIKACAK

Sevgili başaklar 22 Temmuz'da güneş zihinsel sağlık ve inzivayla ilgili 12. evinize geçerken, inanılmaz derecede sosyal bir Yengeç mevsiminden sonra enerjinizi içeriye çekmeye meyilli olacaksınız. Yakın zamanda zamanınızın ve enerjinizin çoğunu topluluğunuza adadınız ve şimdi mevsiminiz gelmeden dinlenme ve yeniden enerji toplama zamanı. Kendinize ihtiyacınız olan ilgiyi verin ve yalnız geçirdiğiniz zamanı biraz öz eleştiri yapmak için değerlendirin. Kendinizi kutlamanız sizin için önemlidir ve yapmayı ihmal edebileceğiniz bir şey olsa da, şimdi kazançlarınızı takdir etmeye öncelik vermenin zamanıdır. İster kendinize daha fazla dinlenme fırsatı veriyor olun, ister sadece daha fazla yalnız zamanı kucaklıyor olun, bu sezondan canlanmış olarak çıkacağınızdan emin olabilirsiniz.

oglak-burcu.jpg

OĞLAKLAR İSE KENDİLERİNE SAĞLIKLI SINIRLAR ÇİZMEK İÇİN DEĞERLENDİRECEKLER

Sevgili oğlak burcu insanları 22 Temmuz'da güneş, ilişkilerle ilgili yedinci evinizden, sınırlar ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinize kayacak. Bağlantılarınız ve bağlarınız şimdi derinleşiyor ve bu, bazı sağlıklı sınırlar koymak için bunu önemli bir zaman haline getiriyor. Başkalarına ihtiyaç duyduklarında yardım eli uzattığınız biliniyor, ancak yaptığınız her şey için kabul edildiğini ve takdir edildiğini hissetmeniz önemlidir. Görüldüğünü hissetmiyorsanız, şimdi fikrinizi söylemek için iyi bir zaman - özellikle de gözden kaçırılmayacak kadar çok çalıştığınız için. Konuşmalar ilk başta zorlayıcı olsa da, bu şikayetlerin bir kısmını göğsünüzden atarken kendinizi çok daha hafif hissedeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN