Teoman'dan sevenlerine büyük sürpriz! Kadıköy konserinde dinleyicilere öyle bir şey fırlattı ki...

Teoman'dan sevenlerine büyük sürpriz! Kadıköy konserinde dinleyicilere öyle bir şey fırlattı ki...

Son olarak 'Rock and Roll' adlı toplama albümünü sevenlerinin beğenisine sunarak albümdeki 'Bir Kış Sabahı' adlı şarkıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı Teoman bu kez İstanbul Festival Park Kadıköy Sahnesi'ndeki konserde yaptığı hareketle adından söz ettirdi. Ünlü sanatçı Kadıköy konserindeki dinleyicilere öyle bir şey fırlattı ki herkes şaşkınlık içerisinde kaldı.

FURKAN UZUN/ KARAR

Son olarak yeni single’ı 'Bir Kış Sabahı'nın da yer aldığı, 'Rock and Roll' adlı toplama albümüyle müzik sevenlerin karşısına geçerek dikkatleri üzerine çeken Türk rock müziğinin güçlü sesi Teoman, Kadıköy'deki konserinde yaptığı hareketle adından söz ettirdi.

KADIKÖY'DE SEVENLERİYLE BULUŞTU

Onyedi, Gönülçelen, İstanbul'da Sonbahar, Kupa Kızı Ve Sinek Valesi, Renkli Rüyalar Oteli, Uykusuz Her Gece, Paramparça, N'apim Tabiatim Böyle, Sardunyalar arasında gibi şarkılarla geniş dinleyici kitlesine ulaşan başarılı sanatçı önceki gün İstanbul Festival Park Kadıköy Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu.

te.jpg

BİNLERCE HAYRANI AKIN ETTİ

1997'de Teoman, 1998'de O, 2000'de Onyedi, 2003'de Teoman, 2004'de En Güzel Hikayem, 2006 'da Renkli Rüyalar Oteli, 2009'da Aşk ve Gurur, 2015'te Eski Bir Rüya Uğruna...2021 de Gecenin Sonuna Yolculuk albümlerini yayınlayan ünlü sanatçıyı dinlemek için binlerce hayranı konser alanına akın etti.

TEOMAN'DAN BÜYÜK SÜRPRİZ!

Kadıköy'de binlerce hayranı ile buluşan Türk rock müziğinin güçlü sesi Teoman, yayınlandığı günden bu yana geniş kitleler tarafından beğenilen 'Gönülçelen' şarkısını söylemeden önce büyük bir sürprize imza attı.

Sahneden birkaç dakikalığına ayrılan Teoman, sahneye Jerome David Salinger'in efsanevi romanı "Çavdar Tarlasında Çocuklar" adlı romanıyla geri döndü.

ŞAŞKINLIK YARATTI

Romandan birkaç satır okuyan Teoman, okuduğu satırların ardından "Neyse bu kitabın adı benim çocukluğumda 'Gönülçelen'di. Artık 'Çavdar Tarlasında Çocuklar'" diyerek kitabı konsere katılan vatandaşlara fırlattı. Teoman'ın bu hareketi konser alanında şaşkınlık yarattı. Ünlü sanatçı bu hareketin ardından ‘Gönülçelen' şarkısını seslendirdi.

'BİR KIŞ SABAHI' 1 MİLYON İZLENMEYİ GERİDE BIRAKTI

Son olarak geçtiğimiz günlerde yeni çalışması 'Rock and Roll'u yayınlayan 54 yaşındaki başarılı sanatçı yeni albümünde 'Bir Kış Sabahı', 'Kalbin Yok Mu?', 'Ruhun Sarışın', 'Rüzgar Gülü 2019', 'Serseri', 'Paramparça 2017', 'Duş', 'Güzel Bir Gün', 'Tek Başına Dans', 'Bak Hayatına', 'Sevişirdik Bazen', 'Romantik', 'Efendi Ve Kölesi', 'Motosikletli Kız', "İstanbul’da”, 'Sardunyalar Arasında' ve 'Gökdelenler' adlı şarkılarına yer vererek hayranlarına seslenmişti.

Ünlü sanatçının yeni albümünde yer alan 'Bir Kış Sabahı' parçası, hayranları tarafından çok beğenilmişti. Başarılı sanatçının 'Bir Kış Sabahı' parçası yayınlandığı günden bu yana 1 milyon izlenmeyi geride bırakarak yoğun ilgi gördü. Başarılı sanatçının yeni parçası çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

te2-001.jpg

"ÇOK SEVDİĞİM SEKİZ ON DEFA OKUDUĞUM BİR ROMAN"

"Çavdar Tarlasında Çocuklar" adlı roman hakkında daha önce sosyal medya hesabı aracılığıyla bir paylaşımda bulunan ünlü sanatçı paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"gönülçelen" ismi j.d. salinger’dan geliyor tabii. çok sevdiğim sekiz on defa okuduğum bir roman. yanımdan hiç eksik etmem. evimde de bir sürü "gönülçelen" vardır; eski ve yeni baskıları, farklı çevirileri, ingilizcesi, ingilizce eski baskıları... türkçe’ye hem "gönülçelen" hem de "çavdar tarlasında çocuklar" adıyla çevrilmiş. ama orijinal adı "the catcher in the rye". tam çevrilemiyor zaten, o yüzden biri "gönülçelen" demiş, o da fransızca’dan çevrildiği için. bir diğeri de "çavdar tarlasında çocuklar". bu normale biraz daha yakın, ama ben "gönülçelen" ismini daha çok seviyorum

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN