Teşkilat yeni bölüm yayınlanacak mı? Teşkilat 4 Aralık Pazar var mı, yok mu ? Teşkilat yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Teşkilat yeni bölüm yayınlanacak mı? Teşkilat 4 Aralık Pazar var mı, yok mu ? Teşkilat yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Teşkilat dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı en çok araştırılan konular arasında yer alır. 4 aralık 2022 tarihinde teşkilat dizisinin yeni bölümü yayınlanacak? sorusunun yanıtı aranıyor. Teşkilat dizisi hakkında yapılacak açıklamalar yakından takip ediliyor.İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Dünya Kupası maçları nedeniyle TRT ekranları oldukça hareketli bir dönem geçiriyor. 2022 Dünya Kupası maçları Cumartesi ve Pazar günleri ekranlarda yer alırken o tarihlerde yayınlanan dizilerde ekranlara gelmiyor. Pazar günü severek izlenen Teşkilat dizisi Dünya Kupası nedeniyle geçtiğimiz hafta ekranlarda yer almadı. Peki, Teşkilat dizisi bu hafta yayınlanacak mı? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

TEŞKİLAT DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dünya Kupası maçları TRT 1 ekranlarında yayınlanırken dizilere de bir süre ara verildi. Pazar günleri ekranlarda yer alan Teşkilat dizisinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Teşkilat dizisi yeni bölümüyle 4 Aralık Pazar günü saat 20.00’de TRT1 ekranlarında yer alacak.

Teşkilat dizisinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıel, Burak Müjdeci, Hakan Kırvavaç oturmaktadır. Dizinin senaristliğini ise Timur Savcı, Burak Sağyaşar yapmaktadır.

Teşkilat 57. Bölüm

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Geçtiğimiz sezonlarda farklı bir oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen Teşkilat dizisi yeni sezona yeni oyuncularla başladı. Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda şimdiye kadar yer alan oyuncular şu şekildedir:

Murat Yıldırım,Deniz Baysal, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Nihat Alptuğ Altınkaya, Tuncer Salman,Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl, Uğur Ahmet Say, Mehmet Usta,Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin,Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman,Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN