The Sandman yeni sezon olacak mı? Sandman 2. sezon ne zaman çıkacak?

The Sandman yeni sezon olacak mı? Sandman  2. sezon ne zaman çıkacak?

5 Ağustos 2022 Cuma günü Netflix platformunda yayınlanmaya başlayan The Sandman dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin 2. sezon olup olmayacağı araştırmaları hız kapandı. Netflix'in 165 milyon dolar Bütçe ile hayata geçirdiği The Sandman dizisi merak ediliyor. İşte dizi hakkında merak edilen tüm detaylar..

Neil Gaiman’ın yazdığı DC Comics tarafından 1989-1996 yıllarında yayınlanan çizgi roman uzun süre sonra ekranlara geldi. Amerikan fantezi drama televizyon dizisi olarak Netflix platformunda yayınlanan The Sandman dizisi en büyük bütçeli diziler arasında yer almayı başardı. 165 milyon dolar bütçe ile çekilen dizi 5 Ağustos 2022 tarihinde ilk sezonu ile yayına başladı. Dizinin ilk sezonunu hızlı bir şekilde bitiren birçok kişi 2. sezonun ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. İşte dizi hakkında merak edilen tüm detaylar..

The Sandman 2. sezon ne zaman çıkacak?

Dün yayın hayatına başlayan The Sandman dizisini izleyenlerin tadı damağında kaldı. Izleyicilerin dizi hakkındaki yorumları bildirildikten sonra dizinin ikinci sezon planlaması yapılacak. Dizinin beğenilmesi üzerine 2. sezonun çekileceği söylenirken Netflix konu hakkında resmi bir açıklama yapmadı. The Sandman dizisinin önümüzdeki sene yeni sezonu ile ekrana gelmesi bekleniyor.

The Sandman yeni sezonu ne zaman?

Netflix platformunda yayınlanan en iddialı dizilerden biri olarak ekrana gelen The Sandman, hem görsel efektleri hem de konusu ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Yayınlanması ile birlikte Milyonlarca kişi tarafından izlenen yeni dizinin ikinci sezon çekimlerinin yorumlara göre yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.

The Sandman Konusu

Sandman konusu nedir?

Düşler Kralı Morpheus büyülenerek ölümlü bir kişi tarafından yıllarca tutsak edilir. Tutsak edildi süre boyunca büyük bir yıkıntı yaşayan Düşler Kralı kendisinden çalınan gücü geri kazanmak için mücadele etmeye başlar.

Bilim kurgu ve fantastik drama türünde ekrana gelen Sandman dizisi Netflix'in en yüksek bütçeli yapımları arasında yer alıyor. Uzun süredir yayınlanması beklenen dizi Gaiman, David S. Goyer ve Allan Heinberg tarafından çekimleri yapıldı. Bununla birlikte Sandman dizi üretim aşamasında DC Entertainment ve Warner Bros. Television yer aldı. Sandman isimli Düşler Kralının hikayesi ekrana taşınıyor.

Sandman oyuncuları kimler?

Tom Sturridge: Dream

Patton Oswalt: Matthew the Raven

Niamh Walsh: Young Ethel Cripps

David Thewlis: John Dee

Joely Richardson: Ethel Cripps

Boyd Holbrook: The Corinthian

Mason Alexander Park: Desire

Vanesu Samunyai: Rose Walker

Sandra James-Young: Unity Kincaid

Jenna Coleman: Johanna Constantine

Kirby Howell-Baptiste: Death

Charles Dance: Roderick Burgess

Stephen Fry: Gilbert

Donna Preston: Despair

Razane Jammal: Lyta Hall

Vivienne Acheampong: Lucienne

Nina Wadia: Fate Mother

Gwendoline Christie: Lucifer

John Cameron Mitchell: Hal Carter

Sanjeev Bhaskar: Cain

Ferdinand Kingsley: Hob Gadling

Asim Chaudhry: Abel

Souad Faress: Fate Crone

Eddie Karanja: Jed Walker

Lily Travers: Barbie

The Sandman Oyuncuları

The Sandman nedir?

Çizgi romandan uyarlama olarak ekranlara taşınan The Sandman dizisi ekranların sevilen yapımları arasında yerini aldı. Yayınlanması ile birlikte birçok kişi tarafından beğenilen bizi tek oturuşta bitirildi. 10. bölüm olarak yayınlanan ilk sezonda birbirinden yetenekli oyuncular kamera karşısına geçti.

1991 yılında çekilmesi planlanan dizi uzun yıllardır çekim aşaması için bekliyordu. 2013 yılında dizinin uyarlanması için Warner Bros'a teklif götürülürken Goyer ve Gaiman’ın başrol olması istendi. Bununla birlikte dizinin yönetmen koltuğunda Joseph Gordon ve Levitt’in oturması planlandı. Ancak 2016 yılında ikili farklılıklardan vazgeçti. Filmin uzun süren gelişim çalışmaları devam ederken dizi olarak çekilmesine karar verildi. 2019 yılının Haziran ayında netflix ile anlaşma yapılması üzerine Ekim 2020'den Ağustos 2021'e kadar dizinin çekimleri tamamlandı.

 The Sandman 5 ağustos 2022 tarihinde gösterime girdi. Yayınlanması ile birlikte eleştirmenlerden ve izleyenlerden olumlu geri dönüşler alındı.

Dream (Düş) karakteri özellikleri nelerdir?

Neil Gaiman'ın Sandman isimli grafik romanının baş karakteri olarak karşımıza çıkıyor.

İnce ve uzun bir boya sahip olan karakterimi kabarık saçlarıyla dikkat çekiyor. Gölgeler içinde gözleri beyaz parlarken göz bebeği de bulunmaz. Siyah Kimono ya benzer bir pelerini olan Sandman, miğfer takmaktadır.

Rüya ile ilgili bütün Tanrıların ve hayali kahramanların cisimleşmiş şekli olarak ekrana gelen Sandman, anglosakson mitolojisinde geçmektedir. Mitolojide yer alan bilgilere göre uyuduğumuzda gözlerimizde oluşan çapakları serpen hayali bir cin olarak görülür. Yunan mitolojisinde ise Morpheus Rüya Tanrısı olarak görülür.

Tüm bu isimler ile bilinen Dream, 7 kardeşten üçüncüsü olduğu bilinmektedir. Kendisine ait Rüya krallığında yaşayan ve simgesi miğfer olan bu karakter karanlık ve korkunçtur. Kurallara sonuna kadar bağlı kalan Dream, inatçı oluşuyla da dikkat çeker. Birçok ölümlü veya ölümsüz kadınla aşk yaşamasına rağmen hiçbir zaman mutluluğa erişemedi.Tanrıça lardan biri olan oğlu Orpheus ile sancılı bir ilişkisi bulunan Dream gitgide kötü sana doğru ilerler. Kardeşlerinden en çok abla Death ile anlaşmakta ve sık sık desteğini almaktadır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN