The Walking Dead devam dizisi geliyor! TWD: World Beyond

The Walking Dead devam dizisi geliyor! TWD: World Beyond

TWD: World Beyond dizisi The Walking Dead sevenler için yeni bir soluk olacak. 2020 yılında ekranlarda olması beklenen TWD World Beyond'da Rick Grimes'in kaybolması aydınlanacak mı? The Walking Dead devam dizisi niteliğinde olan World Beyond'da gençlere odaklanılacak. İşte detaylar ve TWD: World Beyond ilk fragmanı...

The Walking Dead 10. sezonu ile devam ederken geçtiğimiz günlerde dizinin 12. sezonda final yapılacağı iddia edilmişti. Diziye yakın kaynaklara göre yapım Mart 2022'de 12. sezonuyla son bulacak.

Peki bundan sonraki süreçte ne olacak? İddialar Fear The Walking Dead üzerinde yoğunlaşılacağı şeklindeydi ancak TWD'nin devam dizisinin geldiği duyuruldu. Yeni dizi TWD: World Beyond, The Walking Dead sevenleri heyecanlandırdı.

19-11/25/twd-5.jpg

TWD: WORLD BEYOND 2020'DE GELİYOR!

10. sezonu süren TWD'ye beklenen ilginin azaldığı düşünülüyor. Bu nedenle TWD: World Beyond serisinin gençleri kendine çekmesi bekleniyor. TWD: World Beyond'un, 2020'de ekranlarda olması bekleniyor.

19-11/25/screenshot_3.jpg

RICK GRIMES GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. TWD World Beyond fragmanında Rick Grimes'ı götüren helikopterin üzerindeki logo yeniden karşımıza çıkıyor. Bu nedenle bir noktada Rick Grimes’ın kayboluşuna da değinileceği düşünülüyor.

19-11/25/screenshot_4.jpg

THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND FRAGMAN İZLE

TWD OYUNCU KADROSU

The Walking Dead 2010'da başlamıştı. Şu anki kadrosu Norman Reedus, Melissa McBride, Jeffrey Dean Morgan ve kötü karakter Alpha rolünde Samantha Morton'dan oluşuyor.

19-11/25/twd-4.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN