Tiktok fenomeni Esra Rabia Ünal'dan taksi içinde dans! "Ne başındakinden utanıyor ne şoförden"

Tiktok fenomeni Esra Rabia Ünal'dan taksi içinde dans! "Ne başındakinden utanıyor ne şoförden"

Sosyal medya platformu TikTok fenomeni Esra Rabia Ünal'ın son paylaşımı tepkilerin odağı haline geldi. Başörtüsüyle düğünlerde yaptığı danslar nedeniyle tepki toplayan TikTok fenomeni Esra Rabia Ünal, kendisine yöneltilen eleştirilere kulak tıkayarak çirkin hareketlerine devam ediyor. Bakın ünlü fenomen bu kez ne taptı...

Sosyal medya platformu TikTok fenomeni Esra Rabia Ünal, gündemden düşmüyor.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı videolar nedeniyle gündem olan ünlü fenomen, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü fenomenin taksi içerisinde yaptığı uygunsuz hareketler takipçilerine 'yok artık' dedirtti.

Başörtüsüyle düğünlerde yaptığı danslar nedeniyle tepki toplayan TikTok fenomeni Esra Rabia Ünal, kendisine yöneltilen eleştirilere kulak tıkayarak çirkin hareketlerine devam ediyor.

TikTok'ta 1.2 milyon takipçisi bulunan ünlü fenomenin paylaştığı görüntülerin ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Esra Rabia Ünal'a tepki gösterdi.

dans.jpg

ŞOFÖRDEN DE UTANMADI!

Taksi içerisinde yaptığı davranışlar nedeniyle yanındaki insanlara utanç dolu anlar yaşatan ünlü fenomen taksi şoföründen de utanmadı. Ünlü fenomenin davranışları 'bu kadarı da olmaz' dedirtti.

Ünlü fenomenin paylaştığı görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları öfkeden çılgına döndü.

Yaptığı hareketler nedeniyle ağızları açık bırakan başörtülü fenomen, "Senin yerine ben utandım" şeklinde yorumlar aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN