Timsah Celil kimdir? Timsah Celil'in gerçek ismi ne? Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nerelidir?

Timsah Celil kimdir? Timsah Celil'in gerçek ismi ne? Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Nerelidir?

Ahmet Melih Yılmaz Çukur'da 'Timsah Celil' olarak izleyici karşısına çıktı. En son Gölgeler İçinde'de Ati karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz'ın hayat hikâyesi ve diğer bilgileri karar.com'da...

Her pazartesi ekranlara gelen Çukur dizisinde Timsah Celil rüzgarı esiyor. Timsah Celil kararkterine hayat veren oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın memleketi, yaşı ve özlük bilgileri, dizi izleyicileri tarafından merak ediliyor. Tüm bu arananlar haberimizde...

19-04/17/timsah-celil.jpg

TİMSAH CELİL KİMDİR? 

Timsah Celil Koçovalılar'ın yeni düşmanı olarak ortaya çıktı. Timcah önce mahalledeki emlakçıyı kaçırıp öldürdü. Sonra Çukur'daki 2 çocuğu kaçırmak istedi. Ama Cumali çocukları bırakması karşılığında kendi elleri ile teslim oldu. Timsah Cumali'yi kaçırıp Yamaç'a mesaj yolladı. Koçovalılar'dan intikam almak isteyen Timsah karakteri Çukur'da ortalığı karıştırdı. Çukur dizisi Timsah karakterinin de gelmesi Yamaç'ın hesaplamadan yaptığı bir eylem sonucunda oldu. Sedat'ın başına gelenleri haber alan Timsah lakaplı psikopat ise bunu Yamaç'a ödetmek için gelecek. Kendi sorumluluğunda olan Sedat'ı gözünü kırpmadan öldürdüğünü duyan Timsah, aynı duyguyu bende yaşatacağım deyip Cumali'yi kaçırdı. Timsah Cumali'yi ölecek mi? Bu sorunun yanıtı önümüzdeki hafta belli olacak. 

19-04/17/timsah-celil-cukur.jpg

AHMET MELİH YILMAZ KİMDİR? 

1 Ocak 1989 yılında hayata gözlerini açan oyuncu dil tarih coğrafya fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Oğlak burcu ve 30 yaşında olan Ahmet Melih Yılmaz ilk kez kamera karşısına 2010 yılında "Felaket" isimli kısa film sayesinde geçmiştir.

En sonra yer aldığı yapım ise 2019 yılında yayınlanan "Gölgeler İçinde" isimli sinema filminde "Ati" karakterine hayat vermişti. dilerseniz şimdi bu yakışıklı oyuncunun yer aldığı tüm dizi ve filmleri madde madde verelim.

Ahmet Melih Yılmaz'ın Yer Aldığı Dizi Ve Filmler

2019- Çukur – Timsah

2019 – Gölgeler İçinde – Ati

2018 – Yuva – Asker

2017 – Körfez – Cihan

2017 – Daha – Osman

2015 – Hatırla Gönül

2015 – Abluka

2010 – Felaket – Meriç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN