Tolga Sarıtaş’tan hayranlarını kahreden açıklama! Dizi dünyası şokta

Tolga Sarıtaş’tan hayranlarını kahreden açıklama! Dizi dünyası şokta

Show TV ekranlarının gözde projesi 'Baba' dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'tan kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun hayranları aldıkları haberle kahroldu. Büyük umutlarla başlayan dizi reyting kurbanı oldu. Dizi dünyası şokta! Bakın ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile ilgili neler olmuş?

Yakışıklılığı ve fit fiziği ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, Show TV ekranlarında yayınlanan 'Baba' dizisi ile ekranlara geri dönmüştü. Haluk Bilginer'le başrollerini paylaştığı diziden kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun hayranlarını gelen haberle yıkıldı. Tolga Sarıtaş'ın bireysel kararı herkesi şoke etti. Bakın Tolga Sarıtaş nasıl bir karar almış?

BÜYÜK UMUTLARLA EKRANLARA GELMİŞTİ

Büyük umutlarla ekranlara gelen Baba dizisi reyting rekorlarını altüst edecek ümidiyle başlamıştı. Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı dizide bir türlü istenilen beklenti karşılanamamıştı. Flaş bir kararla dizisi hakkında final kararı alınırken yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın aldığı bireysel karar herkesi şoke etti.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

2 sezondur ekranlara gelen Baba dizisi 30. bölümünde final kararı aldı. Yani 27 Aralık 2022 tarihinde son kez ekranlara gelecek. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yakın bir ikiliyi canlandırdığı dizi son kez ekranlara gelecek.

kmgfggf-19.jpg

TOLGA SARITAŞ'TAN KAHREDEN HABER

Alınan final kararının ardından önemli açıklamalarda bulunan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, çekimlerde oldukça keyif aldığını dile getirirken harika bir iş çıkardıklarının da altını çizdi. Dizinin final yapmasının ardından açıklamalarda bulunan Sarıtaş, projenin yorucu olduğunu dile getirirken bir süre oyunculuğa ara verdiğini açıkladı. Bu açıklama sonrasında takipçileri ve sevenleri üzülmesi üzerine sosyal medya üzerinden çeşitli yorumlar gelmeye başladı.

kmfdfdfd-2022-12-09t164044-748.jpg

Haluk Bilginer ile birlikte aynı projede yer almaktan ötürü duyduğu mutluluğu ifade eden Sarıtaş, diziyi yakından takip edenleri duygulandırdı. Ancak oyuncu dinleneceği süre zarfında daha fazla projede yer almayacağı için sevenlerini bekleteceğinin de altını çizdi.

TOLGA SARITAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

30 Mayıs 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Sivaslı olan başarılı oyuncu, Akkant Lisesi'nden mezun olduktan sonra ilgisini tamamen oyunculuğa yöneltti. Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmedi ve müzik gruplarıyla birlikte baterist bir de gitarist olarak sahne aldı.

Çeşitli dizi ve filmlerde yer alsa da Güneşin Kızları dizisinde "Ali Mertoğlu" karakteri ile tanınan Sarıtaş, Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı "Şehzade Cihangir" karakteriyle Türk seyircisinin gönlüne taht kurdu. Ayrıca oyuncu, 20 Ocak 2017'de vizyona giren Kötü Çocuk filminde "Meriç Tuna" karakterine hayat verdi.

Söz dizisinde "Yavuz Karasu" karakteri ile başarısından söz ettiriyor. 46. Uluslararası Emmy Ödülleri''nde 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında aday gösterildi. 27 yaşındaki Tolga Sarıtaş Amerika'da gerçekleşen ödül töreninde Brezilya'dan Julio Andrade, Kanada'da Billy Campbell ve Danimarka'dan Lars Mikkelsen ile yarıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN