Tolgahan Sayışman aşkını 'çiğ köfte' ile bağdaştırdı

Tolgahan Sayışman aşkını 'çiğ köfte' ile bağdaştırdı

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman katıldığı bir televizyon programında kendisi gibi oyuncu olan eşi Almeda Abazi'ye aşkını yeniden haykırdı. Sayışman, Abazi'nin kendisinin ruh eşi olduğunu söyleyerek bunu ise çiğ köfte yerken anladığını belirtti.

Ünlü oyuncular Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, Arnavutluk kanalı TV Klan'da yayınlanan bir eğlence programına konuk oldu.

0x0-almeda-abazi-annesini-paylasti-sosyal-medyada-begeni-yagdi-1567085702855.jpg

2017 yılında dünyaevine giren çift evliliklerini iki çocukla taçlandırdı. Programda mutlu evliliklerine dair açıklamalarda bulunan Sayışman, Abazi'ye aşkını adeta yeniden haykırdı. Tolgahan Sayışman, "Biz evlenirken iyi günde kötü günde diye söz verdik. Bir ömür boyu ve biz ayrılamayız bizim ilişkimizi tanımlayan cümleler oldu" dedi.

0x0-tolgahan-sayisman-esi-almeda-abaziye-askini-haykirdi-almeda-abazi-de-o-sozlere-kayitsiz-kalamadi-1632898497375.jpg

Sayışman aşkını, "Sevecenliğin, iyimserliğin, güzel kalbin, sevimli konuşman en güzel özelliklerinden. Seni hiçbir şeyle kıyaslayamayacak kadar çok seviyorum" sözleri ile anlattı.

magazin-5166.jpg

Almeda Abazi'nin ruh eşi olduğunu anladığı özel anı ilginç bir yemekle bağdaştırarak paylaşan Sayışman, "Çiğ köfte yediğimiz zaman ruh eşim olduğunu anladım." şeklinde ilginç bir itirafta bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN