Trendyol Yemek çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol Yemekte erişim sorunları

Trendyol Yemek çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol Yemekte erişim sorunları

Özellikle pandemi döneminde hayatımıza giriş yapan ve sıklıkla kullanılan trendyol yemek uygulaması kolaylıkla sipariş verilirken bugün itibariyle sisteme giriş yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Türkiye'nin en büyük alışveriş uygulamalarından olan Trendyol yemek için çöktü haberleri gündeme damgasını vurdu. Trendyol yemek çöktü mü? Trendyol yemek neden çalışmıyor?

En büyük alışveriş sitelerinden olan Trendyol yemek kategorisini eklediği günden beri yoğun ilgi görmektedir. Sosyal medya üzerinden birçok kişinin yemek siparişi veremediğini ve bu konu hakkında birçok yorum yapıldığı belirtildi. Trendyol yemek neden çalışmıyor, çöktü mü? İşte detaylar...

TRENDYOL YEMEK ERİŞİM SORUNU

Trendyol yemek kullanan kitle sipariş veremediğini Twitter üzerinden gündeme getirirken uygulama erişim sağlanamadığının altı çizildi. Yapılan yorumlar üzerine bazı kullanıcılar iki saat önce sipariş verdikleri yemeklerin hala gelmediğini belirtti. Geciken siparişler üzerine Canlı Destek ulaşım sağlanamadığından sosyal medya da tartışma konusu oldu. Trendyol yemek hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN