TRT 1 Al Sancak ne zaman, hangi gün yayınlanacak? TRT 1 Al Sancak yayın tarihi

TRT 1 Al Sancak ne zaman, hangi gün yayınlanacak? TRT 1 Al Sancak yayın tarihi

TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta için gün sayan Al Sancak dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. Al Sancak dizisinin yayın günü ve saati en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte TRT 1'in yeni dizisi Al Sancak hakkında merak edilen tüm detaylar…

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Al Sancak dizisi hem konusu hem de oyuncularıyla dikkat çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Gülsim Ali, İdris Nebi Taşkan ve Emre Dinler yer alıyor. Bozdağ yapım imzasıyla ekranlara taşınan dizi için yüksek maliyetler ödendi. Al Sancak dizisi Özel Harekat operasyonları ekranlara taşıyan bir dizi olarak karşımıza çıkmaktadır. Cuma akşamları ekrana gelecek olan dizi için nefesler tutuldu. İşte TRT 1'in yeni dizisi Al Sancak hakkında merak edilen tüm detaylar…

AL SANCAK HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

TRT'nin yeni dizisi Al Sancak kısa bir süre içinde ekranlarda yer alacak. 17 Aralık 2022 Cuma günü ekranlara gelecek olan dizi için çekimler devam ediyor. Ancak TRT ekranlarından dizinin yayın günü hakkında kesin bir açıklama yapılmadı. Diğer rakip dizilere göre yayın gününde değişiklik yapılabilir.

Al Sancak dizisi ile birlikte Cuma günleri ekranlarda Arka Sokaklar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti dizileri de yer alıyor. Arka Sokaklar dizisi yılbaşına kadar ara verirken TRT ekranlarında ise benzer bir konu ile Al Sancak dizisi yayın hayatına başlayacak.

Al Sancak Hangi Gün Yayınlanacak

AL SANCAK YAYIN TARİHİ NE ZAMAN? 

Oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çeken Al Sancak dizisi 17 Aralık 2022 Cuma günü ekranlarda yer alacak. TRT ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru dizisi Cuma günleri ekrana gelirken TRT yönetimi kararıyla dizinin yayın günü değiştirildi. Kasaba Doktoru artık Çarşamba günleri ekranlarda yer alıyor. Kasaba Doktoru yeni bölümüyle 7 Aralık 2022 Çarşamba günü ekranlarda yer alacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN