Tuba Büyüküstün ikizlerini alıp Fransa'ya yerleşti! Türkiye'yi terk etme nedeni "Yok artık" dedirtti

Tuba Büyüküstün ikizlerini alıp Fransa'ya yerleşti! Türkiye'yi terk etme nedeni "Yok artık" dedirtti

Zeytin Ağacı filmindeki performansıyla çok konuşulan oyuncu Tuba Büyüküstün'den şaşırtan bir karar geldi. Büyüküstün, ikiz çocuklarını da yanına alarak Türkiye'yi terk etti. Paris'e yerleşen Tuba Büyüküstün bakın neden ülkeyi terk etti? Nedeni duyan inanamadı

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan Tuba Büyüküstün, ani bir kararla ülkeyi terk etti. Onur Saylak'tan olan ikiz kızlarını da yanına alan Büyüküstün verdiği bir röportajda "Paris benim evim gibi" açıklamasında bulundu.

tuba.jpg

TUBA BÜYÜKÜSTÜN ÜLKEYİ TERK ETTİ

Çok sayıda film ve dizide yer alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Zeytin Ağacı filmindeki cesur sahneleriyle çok konuşulmuştu.

zeytin.jpg

En son yurt dışında Engin Akyürek ile görüntülenen Büyüküstün, Fransa'nın Paris şehrine yerleşti.

3358272-0aa65cc973002c22f45e8a407269142d-640x640.jpg

"PARİS'TE EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM"

İkiz kızları Maya ve Toprak'ı da alarak ülkeyi terk eden Tuba Büyüküstün, verdiği bir röportajda, kızlarıyla şimdilik Paris'te yaşayacaklarını ve kızlarının okula gittiğini söyledi. Paris için "Evim gibi" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, "Kızlar okula gidiyor, ben de günlük işlerimi hallediyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN