Tuba Büyüküstün'den ortalığı karıştıracak sözler! Polemiğe girmeyen oyuncu o sözlerle polemiğin kendisi oldu

Tuba Büyüküstün'den ortalığı karıştıracak sözler! Polemiğe girmeyen oyuncu o sözlerle polemiğin kendisi oldu

Başrollerinde Murat Boz ile oynadıkları Zeytin Ağacı dizisiyle çok konuşulan oyuncu Tuba Büyüküstün şaşırtan açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberlere karşılık sessiz kalan Büyüküstün yaptığı bir röportajda ilişkilere dair yorumlar yaptı. "Şu an kendimi tanıma yolculuğundayım" diyen Tuba Büyüküstün bakın neler söyledi?

Türkiye'nin en başarılı ve güzel oyuncuları arasında yer alan Tuba Büyüküstün, son projesi olan Zeytin Ağacı dizi ile yine kendinden söz ettirdi. Murat Boz ile oynadıkları sahnelerle gündemden düşmeyen Büyüküstün, özel yaptığı bir röportajda kendisine ve özel hayatına dair detaylar verdi. İşte Tuba Büyüküstün'den şaşırtan itiraflar.

basliksiz-1-001.jpg

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEN SAMİMİ İTİRAFLAR

Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı’ dizisindeki performansı ve iddialı sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken ve uzun bir süre Twitter'da gündem olan Tuba Büyüküstün, L’Officiel Türkiye dergisine samimi bir röportaj verdi. Hayatına ve kendine dair detaylar Büyüküstün, yaşadığı ilişkilere dair de çarpıcı açıklamalar yaptı. Dizi ve filmlerde yapılan sansür olayına karşı ise net bir tavır sergileyen Tuba Büyüküstün herkesi yine şaşırttı. Kendisine yöneltilen ikili ilişki sorusuna samimi cevap veren Büyüküstün, "Bir ilişkinin başlangıcı nasıl kutlanıyorsa bitiş noktası da benzer bir coşkuyla kutlanabilmeli. Iki insanın el ele verip ‘Artık bu yolculuk bitti. Bu süreci kutlayarak bitirelim’ diyebilmesi çok güzel bir şey. Neden beceremiyoruz, ben de bilmiyorum" yorumunda bulundu.

basliksiz-1-002.jpg

"HERGÜN KENDİMİ DÖVÜYORUM"

Her gün kendini bazı konularda sıktığını söyleyen Tuba Büyüküstün, yüzleşme konusuna değindi. İnsanın kendisi ile yüzleşmesi hakkında samimi yorumlar yapan Büyüküstün, kalp ve akıl arasında bazı dönemler kaldığını söyledi. Çok tehlikeli diye lafa giren Tuba Büyüküstün, "Yüzleşmek, kendini tanımaktan geçiyor. Bu da bana göre; insanın en zor sınavı. İçimize dönüp görebilmek için kalp gözünü açmak şart. Yoksa kendinden kaçmak çok kolay. Her zaman her konuda kalp ve akıl arasında sıkışıp kalıyorum. Düşündükçe kafam karışıyor. Kendimi dövüyorum. Kendin olmak varken başkalarına göre oluşmaya başlamak çok tehlikeli." itirafında bulundu.

basliksiz-1-003.jpg

KADIN-ERKEK EŞİTSİZLİĞİNE İLGİNÇ YORUM: EŞİT OLMAYALIM

Kendisini tanıma yolculuğunda olduğunu söyleyen Tuba Büyüküstün, keşfetme boyutuna girdiğini açıkladı. Hayatla ilgili planlar yapmadığını ifade eden Büyüküstün, ilişkilerine ve kadın- erkek arasındaki eşitsizliğe de değindi. Büyüküstün,"Çok zor vazgeçerim. İnsan sevdiğinden neden vazgeçer ki?-Erkeklerle eşit değiliz ama denklik şart. Eşit olmayalım zaten, renklerimizi kaybetmeyelim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN