Tuğberk Hasan Sev kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Tuğberk Hasan Sev kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Show TV’nin dizisi Zemheri’nin oyuncu kadrosunda yer alan Tuğberk Hasan Sev’in hayat hikâyesi de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Tuğberk Hasan Sev kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Tüm detaylar karar.com’da…

 

Oyunculuğa ise ilk defa Show TV dizisi “Zemheri” ile adım atan Tuğberk Hasan Sev, 1994 doğumludur. Şiirle de ilgilenen Sev’in şu ana kadar 4 şiir kitabı bulunuyor. İşte Tuğberk Hasan Sev’in biyografisi…

TUĞBERK HASAN SEV KİMDİR?

Tuğberk Hasan Sev, 1994 yılında Tekirdağ’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Tekirdağ’da tamamlamıştır. Ardından Üniversite eğitimi için İstanbul’a yerleşmiştir. Üniversiteyi Yeditepe Üniversitesi, Psikoloji Bölümü’nde okuyarak mezun olmuştur.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Tuğberk Hasan Sev, hem üniversite okuyor hem de şiirle ilgileniyordu. Genç yaşta olmasına rağmen 4 şiir kitabı kaleme almıştır. Hayatının on yedinci, on dokuzuncu, yirmi birinci ve yirmi üçüncü yıllarına birer şiir kitabı sığdırmıştır Tuğberk.

Hayatını son kitabı “Kendini Gerçekleştiren Kehanet”te de görüleceği üzere nihilizm ve varoluşçuluğun çarpışmasından doğan kıvılcımlarla sürdürdüğünü ifade ediyor.

19-12/24/tugberk-hasan-sevbjpgg.jpg

Kitapları “Ölür Böyle Şeyler”, “Renkler Öldüğünde”, “Kendini Gerçekleştiren Kehanet” ve “Sözüm O’na” isimlerini taşımaktadır.

Tuğberk Hasan Sev, oyunculuğa ise ilk defa Show TV’nin yeni dizisi “Zemheri” ile adım atmıştır.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN