Turabi The Challenge'da ne kadar ödül kazandı? Kazandığı parayı ne yapacağını açıkladı…

Turabi The Challenge'da ne kadar ödül kazandı? Kazandığı parayı ne yapacağını açıkladı…

İki kez Survivor’da şampiyon olan Turabi Çamkıran, ABD’de yapılan The Challenge yarışmasına katılarak büyük ödülün sahibi oldu. ABD’nin en çok izlenen yarışması The Challenge'da yarışan Turabi’nin ne kadar para ödülü kazandığı ve kazandığı parayı ne yapacağı ise merak konusu oldu. İşte Turabi’nin katıldığı The Challenge yarışma programı ile ilgili detaylar…

ABD’de yayınlanan ve ülkenin en çok izlenen yarışma programı olan The Challenge'a katılan 2 kez Survivor’da şampiyon olan Turabi, burada da şampiyon olarak büyük bir gurur yaşattı. Şimdi ise Turabi’nin The Challenge'da ne kadar para ödülü kazandığı ve bu parayı nasıl değerlendireceği en çok araştırılan konular arasındaki yerini aldı. Daha önce katıldığı Survivor yarışmalarından kazandığı paralara dokunmadan ailesine veren Turabi, The Challenge'dan kazandığı 750 bin dolar, yani 4 milyon 597 bin 500 TL civarındaki dev ikramiyeyi de ailesine vereceğini söyledi. İşte aradıklarınız…

Turabi, The Challenge'da ne kadar para kazandı, parayı nasıl kullanacak?

ABD’nin en ünlü yarışma programı The Challenge'da yarışan 2 kez Survivor şampiyonluğu bulunan Turabi Çamkıran, daha önce yaptığı gibi kazandığı ödülü ailesine bağışlayacak. 4 milyon 595 bin 500 TL yani 750 bin dolar para ödülü kazanan Turabi, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile bu parayı ailesine bağışlayacağını duyurdu.

19-05/23/turabi-the-challengeda-ne-kadar-odul-kazandi-kazandigi-parayi-ne-yapacagini-acikladi.jpg

Turabi’den The Challenge'da Acun Ilıcalı’ya gönderme

The Challenge'da 750 bin dolar kazanan Turabi yaptığı açıklamada “Türkiye adına savaşı ben kazandım ve şampiyon oldum” derken Acun Ilıcalı’ya da göndermede bulundu. Kendisine 3. defa şampiyon olamazsın diyen Acun Ilıcalı’ya kazandığı zaferle göndermede bulunan Turabi şu ifadeleri kullandı:

19-05/23/turabi-the-challengeda-ne-kadar-odul-kazandi-kazandigi-parayi-ne-yapacagini-acikladijpggjpgg.jpg

“Türk olmak zordur, Dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha da zordur. Çünkü Türk'le savaşırsın. Birçok ülkelerin yarıştığı Dünyalar Savaşında Türkiye adına savaşı ben kazandım ve şampiyon oldum. Benim için yarıştan çok bi onur meselesiydi. Her ne olursa olsun omuzuna Türkiye Bayrağını takınca yükü ağır oluyor. Bu yük altında ezilmediğim için çok mutluyum. Bu yarışa sunulmamın en büyük nedeni 2 şampiyonluğumun olmasıdır. “Bu yüzden bana 3 projesinde yer veren ağabeyim Acun Ilıcalı'ya ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz sevenlerime çok teşekkür ederim. Ayrıca Acun abi bi iddiamız vardı; “3. defa şampiyon olamazsın”demiştin. Survivor’da beni sağlığımdan dolayı geri çektiğin için o zamanki dönem geçersiz olmuştur. Ki iyi ki de oynatmadın belki de daha kötü olacaktım ve bu projede yer alamayacaktım. Ben de sana daha büyük bir 3. Şampiyonlukla dönüyorum. Bence iddiayı ben kazandım. Yine de büyüğüm olarak karar senin.”

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN