Tut Yüreğimden Anne filmiyle ilgili paylaşımı ağlattı | Video

Tut Yüreğimden Anne filmiyle ilgili paylaşımı ağlattı | Video

Tut Yüreğimden Anne filmini izleyen otistik çocuk annesi, yaşadıklarını anlattı. Eşi tarafından evden kovulunca çocuğu ile fare zehri içerek intihar etmek isteyen anne "Filmi izleyince hayata bakışım değişti" diyor.

Genel yönetmenliğini Korhan Bozkurt'ın yaptığı ve dün vizyona giren Tut Yüreğimden Anne filmi otizmli çocuk saihibi aileler için umut oldu. 

Hayatını otistik kızı Hazan, eşi Okan ve büyük oğlu Yaman’a adayan bir annenin hikayesini anlatan Tut Yüreğimden Anne, sosyal bir soruna parmak basıyor. Filmi izleyen otistik çocuk sahibi aileler yapımcı şirket Joy yöneticileriyle duygularını paylaşıyor. O annelerden birinin hikayesi ise izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Otistik çocuğu nedeniyle eşinin evden kovduğu anne, oğlu ile birlikte fare zehri içerek intihara kalkışmış. Filmi izledikten sona hayata yeniden tutunmaya başladığını söyleyen anne "Evladımla birliket ölmek istedim. Nice yıkılan yuvaların hikayesini anlatan bu filme sahip çıkalım" dedi. 

İşte o annenin mesajı:

TUT YÜREĞİMDEN ANNE'NİN KONUSU

Yönetmenliğini Burçun Aydın'ın yaptığı, filmin hikayesi şöyle:

Sibel hayatını otistik kızı Hazan, eşi Okan ve büyük oğlu Yaman’a adayan bir kadındır. O, ailesi için her şeyi göze almaya hazır olsa da kocası ve oğlunun Hazan’ı kabullenmediklerini fark eder. Temelleri çatırdamakta olan ailesini bir arada tutmaya çalışan Sibel, bu zor günlerinde ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenir. Olması gereken riskli bir ameliyat vardır. Ölümle yaşam arasında ince bir çizgide bulunan Sibel, ameliyat olmadan önce ne olursa olsun ailesini bir araya getirmeye karar verir. Bu süreçte ailesi ile ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Senaryosunu Gökhan Alan'ın kaleme aldığı filmde, Sermiyan Midyat, Naz Elmas, Janberk Nak, Ela Şen, Levent İnanır, Barış Küçükgüler, Cem Sultan Karabulut, Melda Arat ve Kahraman Sivri rol alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN